string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Van de Looi, Chery, Kieftenbeld en Kids United in FCG TV.

Vrijdag 27 september 2013 om 12:17

FC Groningen TV kijkt vanavond terug op het gewonnen bekerduel tegen AFC, blikt vooruit naar de uitwedstrijd tegen FC Twente, gaat met Kids United mee naar het Dolfinarium in Harderwijk en is op de Togtemaarschool in Bedum waar een begin wordt gemaakt van het boek over Arjen Robben.

Afgelopen woensdag bereikte FC Groningen de derde ronde om de KNVB-beker dankzij een 2-0 zege in Amsterdam op AFC. FCG TV kijkt terug op de redelijk eenvoudig behaalde zege met trainer Erwin van de Looi en Tjaronn Chery en kijkt alvast vooruit met beide naar de uitwedstrijd van komende zondag tegen FC Twente, de club waar Chery ooit debuteerde in het betaalde voetbal.
Afgelopen zomer bracht de gehele selectie van Kids United een bezoek aan het Dolfinarium in Harderwijk. Kids United kreeg een uitnodiging dankzij FC Groningen in de Maatschappij. FCG TV ging mee naar Harderwijk en zag dat de leden van Kids United een onvergetelijke middag hadden, mede dankzij een spectaculaire dolfijnenshow. Vanavond is deel 1 te zien van het bezoek.
Onlangs startten stichting FC Groningen in de Maatschappij en stichting Lezen en Schrijven een schrijfactie waarin twaalf basisscholen uit de provincie Groningen een boek gaan schrijven over steraanvaller en oud-FC Groningen speler Arjen Robben. FCG TV was aanwezig bij een bezoek van kinderboekenschrijver Fred Diks, bekend van Koen Kampioen, aan groep 8 van de Togtemaarschool, de oude school van Robben. Diks geeft tips voor het schrijven van de eerste hoofdstuk van het boek dat door de leerlingen van de Togtemaarschool geschreven gaat worden.
FC Groningen TV wordt vanavond om 17.00 uur en 00.30 uur uitgezonden op kanaal 1 van Fox Sports Eredivisie. De herhaling is te zien om 18.00 uur en 22.20 uur op kanaal 3 en om 19.00 uur, 21.25 uur en 23.25 uur op kanaal 5 van Fox Sports Eredivisie. Zaterdag is FCG TV om 16.10 uur te zien op Fox Sports Eredivisie 1.
De afleveringen van FC Groningen TV zijn elke zaterdag ook te zien op OOG TV, de lokale omroep van Groningen. De uitzendingen beginnen om 15.30 uur en zijn in een carrousel terug te zien tot zondagochtend 9.00 uur.
FC Groningen TV is tevens terug te zien op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube: www.youtube.com/fcgroningentv Volg FCG TV ook op Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard