Valentijnsactie: help de horeca, support your local

5 februari 2021

De horecabranche heeft het momenteel zwaar als gevolg van de coronacrisis. FC Groningen roept middels haar communicatiekanalen op deze branche te helpen. De FC vindt het belangrijk om juist in deze tijd aan elkaar blijven te denken en hoopt daarom dat supporters die Valentijn willen vieren, een romantische lunch of diner bestellen bij één van de horecaondernemers uit onze sponsorpoule. Een tiental horecazaken – sponsorrelaties van de club – heeft een mooie Valentijnsaanbieding speciaal voor de dag van de liefde. Help de horeca, support your local! 

valentijn-1920x108

FC Groningen krijgt momenteel zelf veel steun vanuit de regio. Hartverwarmend en het geeft positieve energie om de strijd in de coronacrisis te blijven volhouden. Het ‘support your local’- gevoel is zeker ook iets wat de lokale horeca kan gebruiken. In plaats van uit eten gaan, geregeld eten laten bezorgen of afhalen draagt bij om de lokale horeca door deze crisis te helpen. Valentijnsdag is een mooie dag om eens extra om elkaar te denken en daarbij de lokale horeca niet te vergeten.
 
Diverse horecazaken in Groningen – allen sponsorrelatie van de club – hebben een speciaal Valentijnsmenu samengesteld. Heerlijk eten en drinken en voor de echte fijnproever. FC Groningen zorgt voor de promotie van deze actie door haar communicatiekanalen beschikbaar te stellen en hoopt van harte dat FC-supporters die Valentijn gaan vieren, een keuze maken uit één van de exclusieve aanbiedingen van één van de sponsorrelaties van de club. Supporters en sponsors kunnen zich zodoende verheugen op een culinaire verrassing en steunen daarbij de lokale horeca die een zware tijd doormaakt.
 
De restaurants stellen ieder één lunch- of dinerbox ter beschikking voor een exclusieve verloting rondom de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle van zaterdag 13 februari. Supporters die kans willen maken op een gratis romantische lunch of diner kunnen zich aanmelden via deze link. In de rust van de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle, wordt bekend wie de gelukkige winnaars zijn.
 
Alle aanbiedingen van de restaurants zijn gebundeld in een menukaart die via onderstaande link is te bekijken.

Bekijk hier de menukaart

valentijn-1920x108

Pomphuis museum café: Een Pomphuis Ovenschotel voor 2 à 3 personen. 

pomphuis

Bistro Bommen Berend: luxe Valentijn Brunch box voor 2 personen 

bommenberend

Ristorante Mediterraneo: valentijnsmenu voor 2 personen

mediterraneo

Ristorante Del 'Arte: dinerbon voor 2 personen

santanera

Beijk Catering: ‘Thuis uit eten met Beijk’ driegangen Valentijnsdiner

beijk

El Santo: valentijns Taco Box voor 2 personen

elsanto

Weeva: 3-gangen valentijnmenu voor 2 personen

weeva

Bar 1672: valentijn brunchbox voor 2 personen

bar1672

Eethuis voor Allen: 3-gangen valentijnmenu voor 2 personen

EVA Logo

2Corpus: valentijn ontbijtbox voor 2 personen

3812836F-DC2A-45E7-BFCE-E5B1DB9352DB

Laatste nieuws