Valentijnsactie: FC-liefde voor supporters

12 februari 2021

Aankomend weekend is het Valentijnsdag. Een dag die in het teken staat van liefde, voor elkaar en voor je favoriete voetbalclub. FC Groningen kent liefde voor haar supporters en heeft dit weekend twee speciale acties. Supporters krijgen korting op vrijwel het gehele assortiment van FC Groningen Merchandise. Aan de wedstrijd tegen PEC Zwolle is een winactie gekoppeld met het thema Valentijn. 

valentijn-1920x1080 (1)

Vanaf vandaag vrijdag 12 februari tot en met Valentijnsdag zondag 14 februari geeft FC Groningen Merchandise een korting van liefst 20 procent op vrijwel het gehele assortiment. Van shirts tot trainingskleding en vrijetijdskleding tot ballen of sjaals. Voor alles (boeken en lopende acties uitgezonderd) geldt de stevige korting van 20 procent. Sla je slag met Valentijn en doe een bestelling via de webshop.
 
Wedstrijdactie
Eerder werd bekend dat diverse sponsorrelaties uit de horecabranche overheerlijke Valentijnlunches en -diners aanbieden met een speciale Valentijnsactie. Laat je gegevens achter op www.fcgroningen.nl/supportyourlocal en maak kans op een gratis diner of lunch voor Valentijnsdag, verzorgd door één van de FC-sponsors. In de rust van de thuiswedstrijd van FC Groningen tegen PEC Zwolle – zaterdagmiddag aftrap 12.00 uur – worden de winnaars bekend gemaakt. 

valentijn-1920x108

Laatste nieuws