string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Vakantiefoto-wedstrijd FC Groningen Junior Club van start.

Woensdag 26 juni 2013 om 11:37

Voor de spelers van FC Groningen zit de vakantie er alweer op. Lorenzo Burnet heeft de warmte in Suriname opgezocht, Luciano da Silva heeft een paar weken doorgebracht in zijn thuisland Brazilië en de naar Celtic vertrokken Virgil van Dijk heeft het er echt van genomen; hij heeft in het eerste deel van zijn vakantie Dubai bezocht en daarna is hij ook nog naar de Malediven geweest!

Terwijl de spelers inmiddels de trainingen alweer hebben opgepakt en fanatiek bezig zijn om fit en in vorm te raken voor het nieuwe seizoen, moet de zomervakantie voor leden van de FC Groningen Junior Club waarschijnlijk nog beginnen.
Waardecheque
De jongste fanclub van de Trots van het Noorden organiseert daarom net als ín voorgaande jaren een vakantiefoto-wedstrijd. Wat ga jij doen in je vakantie? Laat het ons weten! Maak een leuke, gekke, bizarre, grappige, of super cooooole foto van jezelf tijdens je vakantie en mail die naar de Junior Club! Je maakt hiermee kans op een waardecheque voor de FC Groningen Fanshop in Euroborg!
Je kunt je foto mailen naar: juniorclub@fcgroningen.nlVermeld hierbij je naam en lidnummer.
Foto’s insturen kan tot uiterlijk 23 augustus. De winnaar wordt bekend gemaakt via de website van de Junior Club

De Coooool!
Deze week wordt ook ‘de Coooool!’ weer bij de leden thuisbezorgd. Het clubblad van de Junior Club staat deze maand opnieuw vol met leuke artikelen, puzzels en prijsvragen. Bovendien kan je zelf je eigen FC Groningen Dream Team samenstellen.
Dus ben je lid van de Junior Club? Houd dan de komende dagen je brievenbus goed in de gaten!

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’