Vaderdagarrangement wegens succes uitgebreid met diner op zaterdag 19 juni

7 juni 2021

Het Vaderdagarrangement van FC Groningen Horeca is voor het tweede jaar op rij een daverend succes. Binnen één dag waren alle beschikbare plekken voor zowel de brunch als het diner gereserveerd. Daarom organiseert FC Groningen Horeca een extra Vaderdagsdiner op zaterdag 19 juni. Maak Vaderdag dit jaar extra bijzonder en vier het in ons stadion. 

MicrosoftTeams-image (20)

Verras je vader met een Vaderdagarrangement bij FC Groningen en geniet met het hele gezin van een bezoek aan FC Groningen en heerlijk eten in het stadion. Het wordt een Vaderdag om nooit te vergeten. Tijdens het Vaderdagarrangement van FC Groningen Horeca worden vaders en overige gezinsleden helemaal in de watten gelegd met een overheerlijk Vaderdagdiner. Vanwege de vele aanvragen wordt het Vaderdagarrangement uitgebreid met een extra dinermogelijkheid op zaterdag 19 juni van 17.00 uur tot 19.00 uur.
 
Het Vaderdagdiner wordt verzorgd vanuit het Marne Restaurant en de Office Centre Lounge in het stadion waarbij een verbluffend uitzicht over het veld gegarandeerd is. Vanwege de geldende maatregelen zijn er slechts twee keer vijftig plekken beschikbaar voor het diner. Reserveren is verplicht en gaat online via: https://www.fcgroningen.nl/horeca/reserveren. Het Vaderdagarrangement op zondag 20 juni is al volgeboekt, voor zaterdag 19 juni is nog wel plaats. De reserveringen worden verwerkt in volgorde van binnenkomst en je reservering is pas definitief na ontvangst van een bevestiging.
 
Vaderdag vieren bij FC Groningen betekent een prachtig uitje voor het hele gezin waarbij het culinaire gedeelte wordt verzorgd door Tweetal Belevings Catering. Een ultiem cadeau voor alle vaders die van FC Groningen houden. Samen genieten van een heerlijk diner met een geweldig uitzicht op het hoofdveld. Kosten voor het Vaderdagdiner bedragen 28,50 euro per persoon voor het diner (prijs is exclusief drankjes). Maak Vaderdag dit jaar onvergetelijk met een bezoek op zaterdag 19 juni aan het stadion en laat je verrassen door FC Groningen Horeca. https://www.fcgroningen.nl/horeca/reserveren. 

MicrosoftTeams-image (19)

Laatste nieuws