Vacature assistent groundsman en teammanager o-18

13 november 2020 / vandaag

FC Groningen heeft twee vacatures beschikbaar. De Trots van het Noorden is op zoek naar een assistent groundsman en een teammanager binnen de Opleiding voor FC Groningen onder-18.

De assistent groundsman verricht werkzaamheden en onderhoud, zowel in teamverband als zelfstandig, aan de voetbalvelden van FC Groningen. Hij of zij zorgt ervoor dat de velden van het Hitachi Capital Mobility Stadion en onze trainingsaccommodatie op Sportpark Corpus den Hoorn in optimale staat verkeren, conform de wensen van de technische staf en conform de reglementen van de KNVB en UEFA. Wij zijn hiervoor opzoek naar een enthousiaste, betrokken en nauwkeurige collega, die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken.
 
Teammanager onder-18
De Opleiding van FC Groningen is op zoek naar de invulling van een teammanager (vrijwilliger) voor FC Groningen onder-18. Als teammanager ondersteun je de trainer/coach/manager (TCM) en spelers bij wedstrijdactiviteiten van FC Groningen onder-18 en ben je het eerste aanspreekpunt voor ouders en spelers voor de randvoorwaarden, zoals planning, vervoer en kleding.
 
Meer informatie
Klik hier voor meer informatie over beide functies. Heb je interesse in de functie van assistent groundsman, stuur dan je cv met een korte motivatie en je beschikbaarheid naar de afdeling P&O: (o.v.v. vacaturenummer 2020-10040).
 
Interesse?
Belangstellenden voor de functie van teammanager binnen de Opleiding kunnen dit kenbaar maken via

trainingsgroep achter doelnet
Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws