string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Uruguayanen op glad ijs in FCG TV.

Vrijdag 10 februari 2012 om 15:54

De uitzending van FC Groningen TV van vrijdagavond 10 februari zit vol met ijspret van David Texeira en Matias Jones. De twee Uruguyanen van FC Groningen gingen met FCG TV mee naar het ijs van de Hoornse Plas en lieten daar zien dat ook Zuid-Amerikanen zich uitstekend kunnen vermaken op het ijs.

Texeira en Jones laten weten dat ze dit jaar voor het eerst kennis maakten met ijs en schaatsen. Om ze met nog meer Nederlandse ijstradities bekend te maken kregen ze van Paviljoen Kaap Hoorn warme chocolademelk en echte snert aangeboden. Daarnaast werden ze verrast door een fotosessie met twee pasgeboren babies.
Morgenavond gaat FC Groningen op bezoek bij VVV-Venlo. Dat duel wordt een weerzien met Danny Holla die in de winterstop werd uitgeleend aan VVV-Venlo. Holla laat FC Groningen TV weten geen kadootjes aan zijn ‘oude ploeg’ te willen geven. Tim Keurntjes en Leandro Bacuna denken echter daar geheel anders over.
Groundsman Peter Smit vertelt in deze aflevering waarom rond en tijdens een wedstrrijd het veld van Euroborg regelmatig wordt ‘geprikt’. Het is dan ook geen verrassing dat hij ook een liefhebber is van het ‘prikken’ van een gehaktbal.
FC Groningen TV is vanavond om 17.55 uur te zien op Eredivisie Live 2. De herhaling op Eredivisie Live 2 is om 22.55 uur. Zaterdagavond wordt FCG TV om 19.05 uur uitgezonden op Eredivisie Live 2, voorafgaande aan VVV-Venlo – FC Groningen.
De items uit FC Groningen TV zijn ook te zien op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube: www.youtube.com/fcgroningentvVolg FC Groningen TV op Twitter voor nieuws en informatie over de items uit FC Groningen TV: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

4 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’