Update: FC Groningen On Tour afgelopen, 10.397 seizoenkaarten besteld

12 juli 2021

FC Groningen on Tour is aan het begin van de schoolvakantie afgesloten. Liefst acht weken trokken medewerkers van de club – met hulp van vrijwilligers en bestuursleden van de supportersgeledingen door het achterland van FC Groningen. Het doel; op bezoek gaan bij seizoenkaarthouders, want als de supporters een jaar lang niet naar de FC hebben kunnen komen, komt FC Groningen wel bij haar supporters langs om zodoende toch in contact te blijven. Inmiddels staat de teller met aantal bestelde seizoenkaarten op: 10.397 

on tour veendam

FC Groningen heeft haar supporters een heel seizoen moeten missen vanwege de maatregelen rondom het coronavirus. Om toch persoonlijk in contact te blijven staan met haar achterban ging de club daarom On Tour. In acht weken werden seizoenkaarthouders in de regio’s Winschoten, Assen, Delfzijl, Groningen, Leek/Roden, Stadskanaal, Bedum/Ten Boer en Veendam/Hoogezand. Duizenden seizoenkaarthouders werden persoonlijk bezocht en het leverde prachtige gesprekken op over de FC.  
 
Gezamenlijke strijd
FC Groningen ging niet met lege handen langs de deuren. Het cadeau dat de club meebracht - een 'Samen naar de Grote Markt' T-shirt; een verwijzing naar het nieuwe beleidsplan en de gezamenlijke strijd die de club samen met haar supporters voert om weer successen te kunnen vieren op de Grote Markt in het hart van de stad Groningen – werd gewaardeerd.
 
Seizoenkaarthouders die de club niet persoonlijk heeft kunnen bezoeken, krijgen het ‘Samen naar de Grote Markt’ t-shirt voor zaterdag 17 juli via de post thuisgestuurd. Wanneer de maat van het t-shirt niet goed is, kan deze bij de hoofdingang van het stadion tijdens kantooruren worden omgeruild. FC Groningen kijkt er enorm naar uit om supporters dit seizoen weer in het stadion te mogen ontvangen.

Deze laatste week is de club On Tour in de regio Veendam/Hoogezand. In totaal zijn duizenden seizoenkaarthouders bezocht en werden veel persoonlijke FC-verhalen gedeeld. Seizoenkaarthouders die de club niet persoonlijk heeft kunnen bezoeken, krijgen het ‘Samen naar de Grote Markt’ t-shirt voor zaterdag 17 juli via de post thuisgestuurd. Wanneer de maat van het t-shirt niet goed is, kan deze bij de hoofdingang van het stadion tijdens kantooruren worden omgeruild. FC Groningen kijkt er enorm naar uit om supporters dit seizoen weer in het stadion te mogen ontvangen.

10.397 seizoenkaarthouders
In totaal hebben 10.397 FC-supporters hun seizoenkaart verlengd of besteld. Deze supporters bestelden hun seizoenkaart via tickets.fcgroningen.nl. Voor het bestellen van een seizoenkaart is dit jaar een extra handeling nodig. FC Groningen is overgestapt op een ander ticketingsysteem om het gebruiksgemak voor supporters te verbeteren. Alles is ondergebracht in één ‘Mijn FC Groningen’-account. Hierdoor is het wel noodzakelijk dat supporters zich eenmalig opnieuw registreren bij de club. Uitleg over hoe de eenmalige registratie werkt, is hier te vinden.

MicrosoftTeams-image (45)

Laatste nieuws