Update: Laatste week On Tour, 10.326 seizoenkaarten besteld

5 juli 2021

FC Groningen on Tour gaat de achtste en laatste week in. Medewerkers van de club – geholpen door vrijwilligersvan de club en bestuursleden van de supportersgeledingen – gingen de afgelopen weken het achterland in op bezoek bij seizoenkaarthouders. Deze week gaat de club On Tour in de regio Veendam/Hoogezand. Seizoenkaarthouders die niet persoonlijk zijn bezocht kunnen hun ‘Samen naar de Grote Markt’ t-shirt binnenkort per post verwachten. Het aantal seizoenkaarthouders voor het seizoen 2021/2022 staat momenteel op 10.326.

e9285c63-1ff1-4b7c-a349-589e59396c18

FC Groningen heeft haar supporters een heel seizoen moeten missen vanwege de maatregelen rondom het coronavirus. De club ging daarom de afgelopen weken On Tour, want wanneer seizoenkaarthouders niet naar de club kunnen komen, komt FC Groningen bij haar seizoenkaarthouders langs. Afgelopen week werden seizoenkaarthouders in de regio Winsum, Bedum, Ten Boer bezocht. 
 
Gezamenlijke strijd
Het streven voorafgaand aan de actie was om 9.500 van de 12.500 seizoenkaarthouders (uit het seizoen 2020/2021) te bezoeken. Acht weken lang heeft een ander postcodegebied centraal gestaan en gingen collega’s van FC Groningen bij seizoenkaarthouders langs met een cadeautje. Een 'Samen naar de Grote Markt' T-shirt; een verwijzing naar het nieuwe beleidsplan en de gezamenlijke strijd die de club samen met haar supporters voert om weer successen te kunnen vieren op de Grote Markt in het hart van de stad Groningen.

MicrosoftTeams-image (39)

Deze laatste week is de club On Tour in de regio Veendam/Hoogezand. In totaal zijn duizenden seizoenkaarthouders bezocht en werden veel persoonlijke FC-verhalen gedeeld. Seizoenkaarthouders die de club niet persoonlijk heeft kunnen bezoeken, krijgen het ‘Samen naar de Grote Markt’ t-shirt voor zaterdag 17 juli via de post thuisgestuurd. Wanneer de maat van het t-shirt niet goed is, kan deze bij de hoofdingang van het stadion tijdens kantooruren worden omgeruild. FC Groningen kijkt er enorm naar uit om supporters dit seizoen weer in het stadion te mogen ontvangen.

10.326 seizoenkaarthouders
In totaal hebben 10.326 FC-supporters hun seizoenkaart verlengd of besteld. Dezesupporters bestelden hun seizoenkaart via tickets.fcgroningen.nl. Voor het bestellen van een seizoenkaart is dit jaar een extra handeling nodig. FC Groningen is overgestapt op een ander ticketingsysteem om het gebruiksgemak voor supporters te verbeteren. Alles is ondergebracht in één ‘Mijn FC Groningen’-account. Hierdoor is het wel noodzakelijk dat supporters zich eenmalig opnieuw registreren bij de club. Uitleg over hoe de eenmalige registratie werkt, is hier te vinden.

MicrosoftTeams-image (37)

Laatste nieuws