Update: Seizoenkaarthouders in iedere provincie, teller staat op 9.753

21 juni 2021

FC Groningen kan terugkijken op een prachtige week waarin het haar 50ste verjaardag vierde. De club leeft en dat ziet de Trots van het Noorden ook in de enorme sprong van het aantal seizoenkaarten dat de afgelopen week is besteld. De teller staat inmiddels op 9.753 seizoenkaarthouders die komend seizoen weer in het stadion de thuiswedstrijden van FC Groningen bezoeken. De club krijgt support vanuit het hele land, want FC Groningen heeft momenteel uit iedere Nederlandse provincie minimaal één seizoenkaarthouder. 

MicrosoftTeams-image (30)

De cijfers laten zien dat er in de laatste week dat seizoenkaarthouders van afgelopen seizoen hun kaart konden verlengen, ruim 1.850 supporters hun seizoenkaart hebben besteld via tickets.fcgroningen.nl. De Trots van het Noorden kijkt er enorm naar uit om supporters en sponsors weer te ontvangen bij alle thuiswedstrijden in de Eredivisie, te beginnen met de wedstrijd in de tweede speelronde tegen FC Utrecht op zaterdag 21 augustus, aftrap 21.00 uur.
 
Woensdag 23 juni: ‘ruildag’
Seizoenkaarthouders van het seizoen 2020/2021 die van plaats willen ruilen, krijgen op woensdag 23 juni aanstaande exclusief de mogelijkheid op de ‘ruildag’. Seizoenkaarthouders die al wel hebben verlengd, maar graag een andere plek willen, hebben op deze ruildag de mogelijkheid te verplaatsen.
 
Seizoenkaarthouders van afgelopen seizoen die hun huidige plek al hebben verlengd en toch willen verplaatsen, kunnen op woensdag 23 juni van 09.00 uur tot 17.00 uur langskomen in het stadion of contact opnemen met de supportersbalie via 050 587 87 87 of info@fcgroningen.nl. Mails die eerder dan woensdag 23 juni 09.00 uur zijn verstuurd, worden niet in behandeling genomen. Seizoenkaarthouders van afgelopen seizoen die nog niet hebben verlengd omdat ze van plaats willen ruilen, kunnen op woensdag 23 juni online een seizoenkaart voor een andere plaats aanschaffen, tussen 09.00 uur en 17.00 uur langskomen in het stadion of bellen/mailen met de supportersbalie.
 
Donderdag 24 juni: start verkoop vrijgekomen plaatsen 
Een dag na de ruildag – op donderdag 24 juni – gaan alle vrijgekomen plaatsen en nog beschikbare plekken in de vrije verkoop. Supporters die voor het seizoen 2021/2022 een nieuwe seizoenkaart hebben aangekocht en vorig jaar nog geen seizoenkaarthouder waren, kunnen vanaf deze datum nog verplaatsen naar één van de vrijgekomen plekken. Verzoeken om te verplaatsen kunnen vanaf 24 juni 09.00 uur worden verstuurd via mail, of supporters kunnen langskomen in het stadion. Mails die eerder dan donderdag 24 juni 09.00 uur zijn verstuurd, worden niet in behandeling genomen.
 
Zaterdag 26 juni: jaarlijkse ‘stoeltjesdag’ 
Zaterdag 26 juni organiseert FC Groningen de jaarlijkse zogenaamde ‘stoeltjesdag’. Supporters die nog geen seizoenkaart hebben gekocht en graag het zicht van een vrijgekomen plaats willen testen, zijn op deze stoeltjesdag van harte welkom in het stadion. Iedereen kan op zaterdag 26 juni vanaf 10.00 uur tot 17.00 uur komen ‘proef zitten’ tijdens stoeltjesdag. Supporters worden ontvangen met koffie of thee en kunnen direct na het testen van de plek een seizoenkaart kopen bij de supportersbalie.

On Tour
FC Groningen was de afgelopen week On Tour in de stad Groningen. Uit de schitterende verhalen van de seizoenkaarthouders uit de Stad blijkt hoe groot de clubliefde in Groningen is. FC Groningen had de ambitie om samen met collega’s, vrijwilligers en bestuursleden van de diverse supportersgeledingen liefst 4.700 seizoenkaarthouders persoonlijk te bezoeken. Een uitdaging die uiteindelijk te groot bleek. Hierdoor is een gedeelte van de ‘Samen naar de Grote Markt’ T-shirts aan het einde van de week per post verstuurd. Aankomende week gaat de Trots van het Noorden On Tour in de regio Stadskanaal. 

MicrosoftTeams-image (32)

Laatste nieuws