Update: Samen naar de Grote Markt leeft in regio Delfzijl

7 juni 2021

FC Groningen on Tour ‘Samen naar de Grote Markt’ is bijna halverwege. De club heeft haar seizoenkaarthouders een seizoen lang niet kunnen ontvangen in het stadion en daarom komt FC Groningen bij haar trouwe achterban langs. De medewerkers van de Trots van het Noorden komen niet met lege handen, want ze brengen een ‘Samen naar de Grote Markt’-T-shirts mee! Afgelopen week was FC Groningen on Tour in de regio Delfzijl, komende week staat de regio Leek/Roden op het programma. Inmiddels staat de teller met het aantal verlengde en verkochte seizoenkaarten voor het seizoen 2021/2022 op 6.479.

Ditwasdelfzijl

FC Groningen gaat in totaal acht weken on Tour om zo`n 9.500 van de in totaal 12.500 seizoenkaarthouders persoonlijk te bezoeken. Supporters die niet persoonlijk worden bezocht, krijgen een ‘Samen naar de Grote Markt’-T-shirt via de post opgestuurd. Het T-shirt staat symbool voor de strijd die club en supporters gezamenlijk voeren met als doel om samen successen te vieren op de Grote Markt. Supporters die al een T-shirt hebben ontvangen maken kans op mooie prijzen wanneer ze het unieke shirt op de foto zetten en delen op social media met de hashtag #samennaardegrotemarkt. In de regio Delfzijl toonden alle seizoenkaarthouders van het afgelopen seizoen 2020/2021 zich ongelooflijk enthousiast bij het persoonlijke bezoek van de FC!
 
6.479 seizoenkaarten
Ondertussen gaat de verkoop van de seizoenkaarten voor het komende seizoen 2021/2022 ook gewoon door. De teller met het aantal verkochte seizoenkaarten staat exact op 6.479. Dit is inclusief de 475 vijfjaarkaarten. FC Groningen kijkt er enorm naar uit haar supporters en sponsors weer in het stadion te mogen begroeten. Als vanouds, bij iedere thuiswedstrijd, samen met vrienden of familie op de tribune. Verlengen of aanschaffen van een seizoenkaart kan via  tickets.fcgroningen.nl.  Seizoenkaarthouders ontvangen volgend jaar een nieuw pasje.

samen-koop-ssc-19201080

16 juni
Seizoenkaarthouders die hun kaart bij FC Groningen nog niet hebben verlengd, hebben nog iets langer dan een week de mogelijkheid dit te doen. Tot en met 16 juni – de 50ste verjaardag van de Trots van het Noorden – kan de huidige plaats in de thuishaven van FC Groningen worden verlengd. Supporters die vóór deze datum hun seizoenkaart verlengen, zijn in het seizoen 2021/2022 zeker van hun huidige plek. De plaatsen die op dit moment niet zijn gereserveerd voor huidige seizoenkaarthouders, zijn per direct beschikbaar voor iedereen. Seizoenkaarthouders die van plek willen ruilen, krijgen op woensdag 23 juni tijdens de zogenaamde ruildag voorrang om één van de vrijgekomen plaatsen in de Groene Kathedraal te bemachtigen.
 
Ticketingsysteem
Voor het verlengen of aanschaffen van een seizoenkaart is dit jaar een extra handeling nodig. FC Groningen is overgestapt op een ander ticketingsysteem om het gebruiksgemak voor supporters te verbeteren. Alles is ondergebracht in één ‘Mijn FC Groningen’-account. Hierdoor is het wel noodzakelijk dat supporters zich eenmalig opnieuw registreren bij de club. Uitleg over hoe de eenmalige registratie werkt, is hier te vinden.

MicrosoftTeams-image (22)

Laatste nieuws