Update: Teller seizoenkaarten op 3.774

17 mei 2021

Seizoenkaarthouders van FC Groningen hebben tot woensdag 16 juni de tijd om de seizoenkaart te verlengen. Tot op heden hebben 3.774 FC-supporters hun seizoenkaart voor het volgende seizoen verlengd of aangeschaft. Dit aantal is inclusief de 468 vijfjaarkaarthouders van de club. Huidige seizoenkaarthouders die nog geen definitieve keuze hebben doorgegeven wat betreft een tegemoetkoming voor de gemiste wedstijden van dit seizoen, wordt verzocht dit voor het einde van de maand te doen.

MicrosoftTeams-image (15)

FC Groningen kijkt er naar uit om haar supporters weer in het Hitachi Capital Mobility Stadion te mogen begroeten. Als vanouds, bij iedere thuiswedstrijd, samen met vrienden of familie op de tribune. Liefst 3.306 supporters hebben hun seizoenkaart voor het seizoen 2021/2022 alweer verlengd of nieuw gekocht. Zij verlengden of bestelden hun kaart via tickets.fcgroningen.nl. Seizoenkaarthouders ontvangen volgend jaar een nieuw pasje. Inclusief de huidige vijfjaarkaarthouders zijn 3.774 FC-supporters volgend seizoen verzekerd van een vaste plek in de Groene Kathedraal.
 
16 juni
Seizoenkaarthouders die hun kaart bij FC Groningen nog niet hebben verlengd, hebben nog tot en met 16 juni – de 50ste verjaardag van de Trots van het Noorden – om hun plaats in het Hitachi Capital Mobility Stadion te verlengen. Supporters die vóór deze datum hun kaart verlengen, zijn in het seizoen 2021/2022 zeker van hun huidige plek. De plaatsen die op dit moment niet zijn gereserveerd voor huidige seizoenkaarthouders, zijn per direct beschikbaar voor iedereen. Seizoenkaarthouders die van plek willen ruilen, krijgen op 23 juni tijdens de zogenaamde ruildag voorrang om één van de vrijgekomen plaatsen te bemachtigen.
 
Ticketingsysteem
Voor het verlengen of aanschaffen van een seizoenkaart is dit jaar een extra handeling nodig. FC Groningen is overgestapt op een ander ticketingsysteem om het gebruiksgemak voor supporters te verbeteren. Alles is ondergebracht in één ‘Mijn FC Groningen’-account. Hierdoor is het wel noodzakelijk dat supporters zich eenmalig opnieuw registreren bij de club. Uitleg over hoe de eenmalige registratie werkt, is hier te vinden.

samen-koop-ssc-19201080

FC Groningen heeft de huidige seizoenkaarthouders begin dit kalenderjaar gevraagd een keuze te maken over een eventuele tegemoetkoming voor de – door coronamaatregelen – gemiste wedstrijden van dit seizoen. Naast het afzien van tegemoetkoming is het ook mogelijk een bijdrage te doen aan de ‘Stichting laat ons weer eens samen juichen.’
 
Stichting laat ons weer eens samen juichen
Met dat geld koopt de stichting seizoenkaarten voor FC-supporters die moeten rondkomen van een minimaal inkomen. Het bedrijf Koekjes & Kruimels van de schoonzusjes Marleen en Richella steunt de ‘Stichting laat ons weer eens samen juichen’ met een bijzondere actie. De winstmarge van de tot en met vrijdag 28 mei verkochte ‘Groninger Boxen’ gaat volledig naar de stichting. Klik op www.koekjesenkruimels.com om een bestelling te plaatsen.
 

K ekjes & Kruimels(5)

“We zijn enorm dankbaar wanneer bedrijven of personen een bijdrage leveren aan onze stichting,” vertelt stichtingsvoorzitter Matthias Mulder. “Het tekent de betrokkenheid van een bedrijf als Koekjes & Kruimels bij onze club. We hopen dan ook van harte dat de Groninger Box vol typisch Groningse smaken een groot succes wordt.”
 
Tegemoetkoming
Inmiddels heeft 83,7 procent van de seizoenkaarthouders een definitieve keuze doorgegeven wat betreft de tegemoetkoming en is duidelijk dat 72,1 procent van deze groep heeft laat weten (gedeeltelijk) af te zien van tegemoetkoming.Seizoenkaarthouders die nog niet hebben gereageerd op het verzoek tot het doorgeven van hun keuze wat betreft eventuele tegemoetkoming, wordt verzocht voor 31 mei de keuze door te geven via dit formulier.

beleidsplan-1
Gasterra

Laatste nieuws