Update: Speciale T-shirts voor huidige seizoenkaarthouders

3 mei 2021

De teller van seizoenkaarthouders voor het seizoen 2021/2022 staat een maand na het begin van de verkoopperiode op 3.212 (inclusief de 468 vijfjaarkaarthouders). Huidige seizoenkaarthouders hebben nog tot en met 16 juni om hun plaats in het Hitachi Capital Mobility Stadion te verlengen. Alle seizoenkaarthouders van dit seizoen krijgen van de club een ‘Samen naar de Grote Markt’-T-shirt opgestuurd of overhandigd. De speciaal gemaakte T-shirts werden dit weekend voor het eerst getoond bij de warming-up van de selectie van FC Groningen.

Padt Samen naar de Grote Markt

De spelers van FC Groningen droegen afgelopen weekend tijdens de warming-up voor het duel met Sparta Rotterdam een speciaal T-shirt met de uiting ‘Samen naar de Grote Markt’. De tekst op het shirt verwijst naar het beleidsplan 2020-2025 van de club. De doelstelling is de komende jaren de Europese droom te verwezenlijken en samen met supporters op de Grote Markt in het hart van de stad successen te vieren.
 
Huidige seizoenkaarthouders (2020/2021) ontvangen allemaal het speciale ‘Samen naar de Grote Markt’- T-shirt. Supporters krijgen een T-shirt thuisgestuurd, of deze wordt persoonlijk aan de deur overhandigd door een medewerker van FC Groningen. Het shirt staat symbool voor samen met elkaar naar de Grote Markt. Een strijd die supporters en club gezamenlijk voert. 

samen-koop-ssc-19201080

Seizoenkaart
FC Groningen kijkt er naar uit om haar supporters weer in het Hitachi Capital Mobility Stadion te mogen ontvangen. Als vanouds, bij iedere thuiswedstijd, samen met vrienden of familie op de tribune. Liefst 2.744 supporters hebben hun seizoenkaart voor het seizoen 2021/2022 alweer verlengd of gekocht. Zij verlengden of bestelden hun kaart via tickets.fcgroningen.nl. Seizoenkaarthouders ontvangen volgend jaar een nieuw pasje. Inclusief de huidige vijfjaarkaarthouders zijn 3.212 FC-supporters volgend seizoen verzekerd van een plekje in de Groene Kathedraal.
 
Seizoenkaarthouders die hun kaart bij FC Groningen nog niet hebben verlengd, hebben nog tot en met 16 juni om hun plaats in het Hitachi Capital Mobility Stadion te verlengen. Supporters die vóór deze datum hun kaart verlengen, zijn in het seizoen 2021/2022 zeker van hun huidige plek. De plaatsen die op dit moment niet zijn gereserveerd voor huidige seizoenkaarthouders, zijn per direct beschikbaar voor iedereen. Seizoenkaarthouders die van plek willen ruilen, krijgen op 23 juni tijdens de zogenaamde ruildag voorrang om één van de vrijgekomen plaatsen te bemachtigen.
 
Ticketingsysteem
Voor het verlengen of aanschaffen van een seizoenkaart is dit jaar een extra handeling nodig. FC Groningen is overgestapt op een ander ticketingsysteem om het gebruiksgemak voor supporters te verbeteren. Alles is ondergebracht in één ‘Mijn FC Groningen’-account. Hierdoor is het wel noodzakelijk dat supporters zich opnieuw registreren bij de club. Uitleg over hoe de eenmalige registratie werkt, is hier te vinden.

MicrosoftTeams-image

FC Groningen kijkt er enorm naar uit om weer supporters te ontvangen in het stadion. Mocht er onverhoopt vanwege overheidsmaatregelen toch nog niet met publiek worden gespeeld in het seizoen 2021/2022, dan doet de FC opnieuw de belofte dat het mogelijk is om geld terug te vragen voor de gemiste wedstrijden. Dit om supporters voldoende zekerheid en grip op de eigen situatie te bieden.
 
Tegemoetkoming
FC Groningen heeft de huidige seizoenkaarthouders begin dit kalenderjaar gevraagd een keuze te maken over een eventuele tegemoetkoming voor de – door coronamaatregelen – gemiste wedstrijden van dit seizoen. Inmiddels heeft 82,6 procent van de seizoenkaarthouders een definitieve keuze doorgegeven en is duidelijk dat 72,3 procent van deze groep heeft laat weten (gedeeltelijk) af te zien van tegemoetkoming. Seizoenkaarthouders die nog niet hebben gereageerd op het verzoek tot het doorgeven van hun keuze wat betreft eventuele tegemoetkoming, wordt verzocht voor 31 mei de keuze door te geven via dit formulier.

beleidsplan-1
Gasterra

Laatste nieuws