Update seizoenkaartenverkoop: teller al op 8.900

13 juni 2022

Huidige seizoenkaarthouders hebben nog tot en met aanstaande woensdag (15 juni) om hun seizoenkaart te verlengen. Tot die datum blijven de tribuneplaatsen van de supporters met een seizoenkaart voor het afgelopen seizoen gereserveerd. Momenteel staat de teller van verlengde en verkochte seizoenkaarten op meer dan 8.900, dit getal is inclusief vijfjaarkaarthouders.

Ongeplaceerde plekken op de Tonny van Leeuwen Tribune zijn momenteel niet meer te koop. Op de Z-side heerst schaarste. Huidige seizoenkaarthouders die de kaart niet uiterlijk woensdag 15 juni verlengen, nemen het risico komend seizoen niet bij het fanatieke deel van de aanhang te kunnen staan.

Beperkt aantal
Momenteel zijn de ongeplaceerde plekken op het onderste deel van de tribune niet meer te koop, op de bovenste ring en in vak A beneden in de hoek is nog een zeer beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Als je een reservering hebt, verzilver deze dan op tijd.
In onderstaande afbeelding een overzicht van het percentage verlengde seizoenkaarten ten opzichte van vorig jaar. Waar een percentage staat van meer dan 100% betekent dit dat er komend jaar in dat vak meer seizoenkaarthouders zitten dan in het afgelopen seizoen 2021/2022. Traditiegetrouw worden de laatste dagen voor de uiterlijke datum veel seizoenkaarten nog verlengd.

Tussenstand
FC Groningen kan het komende seizoen al rekenen op de support van 8.900 supporters die hun seizoenkaart verlengden, kochten of in het bezit zijn van een vijfjaarkaart. Een prachtige tussenstand. Medio juni vorig jaar stond het aantal bijna 1.500 seizoenkaarthouders lager op 7.452.
Tot en met woensdag 15 juni worden de prijzen niet verhoogd. Hoewel alles in de wereld duurder wordt, kan FC Groningen de support van dit seizoen onmogelijk beantwoorden met een prijsverhoging. Wil je komend seizoen FC Groningen wederom aanmoedigen vanaf de tribune, zorg dan dat je de seizoenkaart uiterlijk woensdag 15 juni hebt verlengd.

Vakkenoverzicht SCC 2223

Laatste nieuws