string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Update: Bijna 78 procent seizoenkaarthouders heeft gereageerd.

Dinsdag 23 maart 2021 om 15:00

FC Groningen heeft van bijna 78 procent van haar seizoenkaarthouders een reactie ontvangen over het al dan niet gebruikmaken van een tegemoetkoming voor de gemiste wedstrijden van dit seizoen. Van 2.602 personen ontving de club nog geen definitieve keuze. Seizoenkaarthouders die nog niet hebben gereageerd, wordt verzocht dit voor uiterlijk maandag 31 mei te doen.

FC Groningen deed haar seizoenkaarthouders aan het begin van dit seizoen de belofte over de mogelijkheid tot een tegemoetkoming voor de – door de coronamaatregelen – gemiste wedstrijden. Alle seizoenkaarthouders zijn (meerdere keren) per mail aangeschreven met de vraag een keuze te maken wat betreft een eventuele tegemoetkoming.
 
Bijna twee maanden na de eerste oproep heeft bijna 78 procent van de seizoenkaarthouders een keuze doorgegeven. Liefst 73,4 procent van deze groep laat weten de club te steunen door (deels) af te zien van tegemoetkoming. Van 2.602 seizoenkaarthouders ontving FC Groningen nog geen reactie. Seizoenkaarthouders die nog niet hebben gereageerd kunnen hun keuze doorgeven via dit formulier. Vijfjaarkaarthouders wordt verzocht dit formulier in te vullen. 

pubquiz

Pubquiz
De steun is hartverwarmend. Club en supporters missen de gezamenlijke wedstrijdbeleving. Voor veel FC-supporters is het bezoek aan de Waterloo Bar een belangrijk onderdeel van die wedstrijdbeleving. Net als vele sectoren heeft de horecabranche het in deze coronatijd ontzettend zwaar. Dit geldt ook voor de Waterloo Bar en vele supporters trekken zich het lot van hun favoriete FC-kroeg aan. Vandaar dat diverse supporters in actie komen.
 
Om deze horecagelegenheid aan de Verlengde Oosterweg in crisistijd te steunen, organiseren FC-supporters aanstaande vrijdag (26 maart) een pubquiz, waarbij de opbrengst voor de Waterloo Bar is. Het thema van de pubquiz is vanzelfsprekend ‘voetbal’. Aanmelden kan door een mail te sturen naar: .

Samen naar de Grote Markt1

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

4 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’