string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Unieke dag voor Junior Clubleden.

Maandag 03 juni 2019 om 12:05

Donderdag 30 mei, op Hemelvaartsdag konden leden van de Junior Club (7-12 jaar) voetballen in het stadion. Deelnemers kregen 90 minuten lang een clinic van een gecertificeerde FC Groningen trainers in het stadion van FC Groningen dus op het échte gras, waar de spelers hun thuiswedstrijden spelen. Ouders, broertjes/zusjes, opa’s en oma’s konden toekijken vanaf de tribune. Tijdens de clinics werd een heus Fun parcours afgewerkt. Hiermee konden deelnemers punten verdienen en kans maken op prijzen.

Om 10:00 uur begon de eerste training voor de jongste deelnemers, hierna volgde een groep om 12:00 uur en de laatste groep startte om 14:00 uur. De groep bestonden uit 80 kinderen per tijdsdeel. Voorafgaand verzamelde de deelnemers in de spelerstunnel en liepen, na het welkomstwoordje, in twee rijen het veld op. Zij kregen applaus van hun familieleden. Verdeeld over vier groepen begonnen de deelnemers bij hun eerste activiteit en zo werd steeds gewisseld van onderdeel. De training werd gezamenlijk afgesloten met de prijsuitreiking en een bedankje richting de tribune.
 
De prijsuitreiking verliep aan de hand van punten. Op het veld waren verschillende oefeningen waar elke deelnemer punten mee kon verdienen. Per groep won de deelnemer met het meeste aantal punten een Eredivisie bal.
 
Per clinic won de deelnemer met de meeste aantal punten van allemaal een eSports Skybox Arrangement voor een thuiswedstrijd van FC Groningen volgend seizoen. De winnaars tijdens de verschillende clinics waren: Jordi Beikes, William Martinus en Willem Reinders. Van harte gefeliciteerd!
 
Wij kijken terug op een geslaagde dag en hopen dit volgend jaar weer te kunnen organiseren!

Klik hier om de foto's te bekijken.
 

Gerelateerd nieuws.

18 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard