string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Unieke belevenissen tijdens Vaderdag-fotoshoot.

Maandag 08 juni 2020 om 15:38

Waar ruim duizend supporters afgelopen weekend op de Snack Tribune weer eens genoten van het prachtige uitzicht op het veld in het Hitachi Capital Mobility Stadion, was het afgelopen zaterdag voor tientallen kinderen en voetballiefhebbers een unieke belevenis bij FC Groningen. Zij hadden zich opgegeven voor de Vaderdagactie in het kader van ‘Laat ons weer eens juichen’ en mochten het hoofdveld op voor een speciale fotoshoot.

De Supportersvereniging organiseerde afgelopen zaterdag in samenwerking met fotograaf Andy Zuidema en foto Sipkes een Vaderdag-fotoshoot in het stadion. Een gedeelte van het hoofdveld was omgetoverd tot een professionele fotostudio. Voor de kinderen en overige voetballiefhebbers een onvergetelijk moment om een keer op het veld in het Hitachi Capital Mobility Stadion te staan.

IMG_2508

‘Laat ons weer eens juichen’
Het resultaat, vele verwonderde gezichten en tientallen vaders die op zondag 21 juni op Vaderdag een wel heel speciaal Vaderdag-cadeau krijgen. Niet alleen bezorgden fotograaf Andy Zuidema en diverse andere direct betrokkenen, veel jonge supporters een unieke ervaring om nooit te vergeten, er werd ook nog eens ruim 1.450 euro opgehaald voor de club in het kader van de actie ‘Laat ons weer eens juichen’.
 
Het aantal verkochte seizoenkaarten voor het seizoen 2020/2021 loopt ruim drie weken na het lancering van de actie ‘Laat ons weer eens juichen’ nog altijd gestaag door. Op dit moment hebben 6.404 FC-supporters een seizoenkaart aangeschaft en zijn 381 vijfjaarkaarthouders de komende vijf jaar verzekerd van een ticket. Een totaal van 6.785 supporters die hun kaart voor het seizoen 2020/2021 al hebben gekocht. Het verlengen van de huidige (vaste) plek in het stadion is nog een week mogelijk; tot maandag 15 juni. Na deze datum gaan alle beschikbare plaatsen in de vrije verkoop.

De Snack Tribune
Veel supporters proefden afgelopen dagen van het FC-gevoel op de tribune. FC Groningen Horeca lanceerde donderdag 4 juni de Snack Tribune met een ruim assortiment aan patat, snacks en drinken. Aan de noordkant van het stadion zijn de horeca-units ingericht als cafetaria.
 
Supporters kunnen genieten van een hapje en een drankje met uitzicht op het veld en voetbalfragmenten op de videoschermen. Direct werd duidelijk dat veel supporters de club en het stadion de laatste weken ontzettend hebben gemist. FC Groningen Horeca ontving in de eerste vier dagen al ruim duizend gasten. De Snack Tribune is deze week wederom geopend van donderdag tot en met zondag van 16.00 uur tot 20.00 uur.

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard