Laatste maten retroshirt alleen nog in FC Groningen Store verkrijgbaar

6 april 2022

FC Groningen lanceert in samenwerking met Robey Sportswear een uniek retroshirt. Ter ere van het 50-jarig jubileum van de club is een replica gemaakt van het groen-wit gestreepte shirt van Piet Fransen uit 1971 tot 1973. Het shirt -gemaakt van 100% katoen waarmee shirts destijds ook werden gemaakt. Het shirt is een echt collectors item in een beperkte oplage van 1.000 exemplaren en voorzien officieel certificaat. De gehele voorraad is bijna uitverkocht. Er is slechts nog een klein aantal maten beschikbaar in de FC Groningen Store.

SUSLOVPIETFRANSENSHIRT

Het shirt is bedrukt met rugnummer 7, het rugnummer waarmee clubicoon Piet Fransen in de jaren 1971-1973 doorgaans speelde. Achterin de kraag is de handtekening van Fransen verwerkt. De dikke katoenen stof is gelijk aan de stof die destijds werd gebruikt. Het shirt is verpakt in een unieke luxe doos en een absolute must have voor verzamelaars. Dit unieke tricot kan al van jou zijn voor €59,95.
 
Om dit shirt echt uniek te laten zijn en het gevoel van vijftig jaar geleden mee te geven, heeft FC Groningen in overleg met Robey Sportswear gekozen voor een speciale en kostbare katoenen stof. De productiekosten zijn daardoor fors, maar FC Groningen wil haar supporters dit unieke product tegen een redelijke prijs kunnen aanbieden. Supporters die het shirt online hebben besteld wordt verzocht deze zo snel mogelijk af te halen in de FC Groningen Store. Zoals vooraf gecommuniceerd wordt het shirt niet verzonden. Bij verzending zou ook de kans op beschadiging van de luxe doos waarin het shirt wordt aangeboden groot zijn en dat doet afbreuk aan het algehele product.
 
Bij het shirt zit een officieel certificaat inbegrepen voorzien van uniek nummer 1 tot en met 1.000. Om zoveel mogelijk supporters de mogelijkheid te geven dit unieke shirt te bemachtigen is de FC Groningen Store naast de hoofdingang van Euroborg woensdag, donderdag en vrijdag een uur langer geopend dan gebruikelijk, tot 18.00 uur. Voor dit item geldt maximaal 1 per persoon.  

Laatste nieuws