string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Uniek: Gastenvak voor FC-supporters in verkoop.

Donderdag 12 maart 2009 om 11:10

FC Groningen beleeft voor de competitiewedstrijd tegen Roda JC, morgenavond in Euroborg, een primeur. De kaarten voor het gastenvak gaan in de verkoop voor supporters van FC Groningen. De tegenstander uit Limburg brengt zo weinig eigen fans mee naar dit duel, dat voor hen een andere oplossing is gevonden.

Hierdoor kunnen ook de vijfhonderd kaarten voor het tweede gedeelte van het gastenvak in de verkoop. Niet eerder was in Euroborg bij een competitiewedstrijd in de Eredivisie het gastenvak beschikbaar voor supporters van FC Groningen.

Kaarten voor het gastenvak kosten vijftien euro per stuk. Per seizoen- en/of clubcard kunnen maximaal twee kaarten worden gekocht. Hoewel er op de kaarten zelf een rij- en stoelnummer staan vermeld, geldt voor het gastenvak een vrije zit. Op de stoelen in het vak is namelijk geen nummering aangebracht. De verkoop loopt tot vrijdagmiddag 18.00 uur via internet, www.fcgroningen.nl en via TicketBox-verkooppunten.

Indien er na die tijd nog kaarten beschikbaar zijn, zullen de kassa’s bij Ingang 2 van het stadion vanaf 19.15 uur geopend zijn voor verkoop. Naast een seizoen- of clubcard (verkoop 2:1) volstaat aan de kassa ook een geldige legitimatie, maar in dat geval kan slechts één kaart per persoon worden aangeschaft. Bij het gastenvak is een apart horecaverkooppunt aanwezig, dat uiteraard geopend zal zijn.

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard