Uniek FC Groningen-veilingitem voor Serious Request

19 december 2019

FC Groningen zet zich in voor 3FM Serious Request. De Trots van het Noorden heeft een uniek veilingitem, een lunch met de spelersgroep, ter beschikking gesteld voor het goede doel: Het Rode Kruis. Bied mee op dit unieke veilingitem en misschien eet jij straks wel samen met de FC-selectie en vier vrienden mee in het spelershome in het TopsportZorgCentrum. 

Serious Request is een jaarlijks terugkerend radio-evenement georganiseerd door 3FM. Waar verschillende dj’s zich in het verleden lieten opsluiten in een Glazen Huis, wordt er tegenwoordig gelopen voor het goede doel.

Drie dj-teams lopen een week voor Kerst in estafettevorm van het Zeeuwse Goes naar de stad Groningen en maken zodoende een lifeline dwars door Nederland. Het geld dat wordt opgehaald door het draaien van platen, het uitvoeren van opdrachten, diverse acties en via unieke veilingitems komt wederom ten goede aan Het Rode Kruis en is bestemd voor slachtoffers van mensenhandel.
 
Meebieden op de lunch met de spelersgroep kan via: https://veiling.npo3fm.nl/er-op-uit/190/Lunch+met+de+selectie+van+FC+Groningen

Het item wordt op zaterdag 21 december om 17.50 uur afgeslagen.
 

Laatste nieuws