string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Uitzwaaimoment spelersbus voor bekerfinale.

Maandag 27 april 2015 om 12:27

Supporters, die de selectie en staf van FC Groningen daags voor de KNVB-bekerfinale een laatste steun in de rug willen geven, kunnen hiervoor op zaterdag 2 mei terecht bij Euroborg. Na de voor publiek niet toegankelijke middagtraining zal er rond de klok van 17.00 uur een uitzwaaimoment van de spelersbus zijn op de omloop buiten bij het stadion.

Rond genoemd tijdstip zal de spelersbus van FC Groningen richting Rotterdam rijden, waar een dag later om 18.00 uur PEC Zwolle de tegenstander is in de bekerfinale. De spelersbus zal tot aan de ringweg van Groningen begeleidt worden door trekkers van sponsorrelaties uit de BoerenBox van FC Groningen. Daarna draait de spelersbus de snelweg op om koers te varen richting Rotterdam.
Uitzwaaimoment
FC Groningen kiest voor dit uitzwaaimoment voor supporters, omdat de afsluitende training van de selectie op zaterdagmiddag om veiligheids- en organisatorische redenen niet toegankelijk kan worden gemaakt voor publiek. Met het uitzwaaien van de spelersbus bij Euroborg wil de Trots van het Noorden toch een mogelijkheid bieden voor supporters om de ploeg een laatste aanmoediging mee te geven.
Live uitzending
De bekerfinalewedstrijd PEC Zwolle – FC Groningen wordt op zondag 3 mei in een uitverkochte Kuip gespeeld. De aftrap in Rotterdam is om 18.00 uur. Supporters en voetballiefhebbers, die geen toegangskaart hebben weten te bemachtigen voor de eindstrijd, kunnen de bekerfinale live volgen via FOX Sports (vanaf 16.00 uur) en het open kanaal van FOX (vanaf 17.30 uur).

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’