string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Uitstel voor beslissing over Nordstrand.

Dinsdag 24 november 2009 om 14:22

In de 257ste nieuwsbrief namens directie en management blikt algemeen directeur Hans Nijland terug op het afgelopen weekend en kijkt hij vooruit naar de wedstrijden en activiteiten in de komende week.

“Afgelopen zaterdag hebben we in Waalwijk een vervelende nederlaag geleden bij RKC. Niet alleen drie punten gingen verloren, maar in de komende wedstrijd zullen ook diverse spelers wegens schorsingen ontbreken.”

“Uiteraard hadden we met elkaar een beter resultaat verwacht en hadden we gehoopt na dat we na de thuiszege op Heracles Almelo de stijgende lijn te pakken hadden. Daar doet iedereen binnen de club, binnen de spelersgroep en technische staf alles aan. Er is een enorme wil en bereidheid om tot een goed resultaat te komen. Komende zondag hebben we die kans weer in eigen stadion.”

Uitstel
“Dan staat immers in Euroborg de thuiswedstrijd tegen NEC op het programma. Voor dit duel zijn gisteren (maandag – red.) nog enkele honderden extra kaarten in verkoop gekomen voor de vakken OO en PP. Per (Seizoen)ClubCard zijn twee tickets te koop via deze website en de voorverkooppunten van TicketBox. Indien er nog kaarten over zijn, gaan de kassa’s zondagmiddag open om 13.00 uur. Op de wedstrijddag is het behalve met een (Seizoen)ClubCard ook mogelijk met geldige legitimatie een kaart aan te schaffen.”

“Vorige week meldden we op deze plaats dat we bij FC Kopenhagen een verzoek hebben ingediend om de beslissing over een eventuele transfer van Morten Nordstrand uit te stellen. Dit seizoen huren wij deze aanvaller. Oorspronkelijk zouden we op 1 januari de knoop moeten doorhakken. FC Kopenhagen heeft deze termijn nu verlengd tot 1 maart 2010.”

München
“In de loop van deze week staan opnieuw diverse activiteiten op het programma. Zo gaat de eerste selectie van de FC vanavond (dinsdag – red.) karten en dineren bij het Euro Kartracing op Kardinge in Groningen. Komende woensdag zullen Andreas Granqvist, Thomas Enevoldsen en Koen van de Laak op bezoek gaan bij VV Omlandia in Ten Boer, waar een clinic zal worden gehouden.”

“De voltallige commerciële afdeling en ondergetekende zijn vanochtend (dinsdag – red.) in het gezelschap van zo’n honderd deelnemers van het investeringsfonds afgereisd naar het Duitse München. Daar hebben we vanavond een diner voor deze groep. Morgenavond (woensdag – red.) zullen de investeerders de Champions League-wedstrijd tussen Bayern München en Maccabi Haifa bijwonen. Op donderdag keert iedereen terug naar Nederland.”

Vergadering
“Komende vrijdagmiddag wordt in de Hattrick’s Pub in Euroborg de maandelijkse borrel gehouden. Als spreker is deze keer de heer Chen Jun uit het Chinese Tianjin aanwezig. Hij zal vertellen over de China Tour die het Organisatiebureau FC Groningen in mei 2010 gaat organiseren.”

“Komende maandag, 30 november, wordt in Zeist de Algemene Vergadering Betaald Voetbal gehouden. Onderwerpen die daar aan bod zullen komen, zijn onder meer de jaarrekening betaald voetbal over het afgelopen seizoen en diverse nationale en internationale ontwikkelingen in het profvoetbal.”

“Tot volgende week.”

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’