string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Uitnodiging sportmedische bijeenkomst voor convenantpartners.

Woensdag 20 november 2013 om 10:38

Het Amateurconvenant FC Groningen wil steeds meer en doelgroepsgerichter gaan communiceren met (kader)leden van amateurclubs. Nadat in september 2013 een bijeenkomst is georganiseerd voor bestuursleden, staat er op maandag 9 december vanaf 19.00 uur een interactieve aftrapbijeenkomst gepland voor sportverzorgers en fysiotherapeuten van convenantpartners.

In samenwerking met de medische staf van FC Groningen en Lopharm B.V. wordt invulling gegeven aan kennisdeling op sportmedisch gebied. Lopharm B.V. is trotse partner van het Amateurconvenant en de sportmedische leverancier van FC Groningen. Namens de medische staf zal Henk Hagenauw, al jarenlang sportverzorger bij de Trots van het Noorden, een presentatie verzorgen over zijn ervaringen. Daarnaast worden deelnemers meegenomen naar de medische ruimtes in Euroborg. Rond 21.30 uur zal de avond worden afgesloten met een informeel samenzijn.
Sportverzorgers en fysiotherapeuten van de partners uit het Amateurconvenant kunnen zich kosteloos aanmelden voor deze bijeenkomst via de volgende link: http://www.fcgroningen.nl/home/ac/themabijeenkomsten/

De aanmeldingstermijn loopt tot maandag 2 december. Een week voorafgaand aan de bijeenkomst wordt een e-mail met de definitieve informatie gestuurd. Het Amateurconvenant FC Groningen hoopt sportverzorgers en fysiotherapeuten een leerzame avond aan te bieden, waarbij specifieke kennis wordt opgedaan en de onderlinge banden worden onderhouden en versterkt.
Amateurconvenant FC Groningen
FC Groningen is een volksclub, sterk verankerd in haar eigen verzorgingsgebied en heeft als Betaald Voetbal Organisatie een voorbeeldfunctie en voortrekkersrol in de samenwerking met amateurverengingen. Middels het Amateurconvenant wil de Trots van het Noorden het algemene voetbalniveau en de voetbalbeleving in Noord-Nederland stimuleren. Op dit moment telt het Amateurconvenant 191 aangesloten amateurverenigingen uit de provincies Groningen, Drenthe en Friesland.

Gerelateerd nieuws.

9 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard