Uitgebreid gesprek met trainer Danny Buijs in FC Groningen TV

29 mei 2020 / vandaag

Trainer Danny Buijs bezocht onlangs diverse seizoenkaarthouders in het kader van de actie 'Laat ons weer eens juichen.' De hoofdtrainer is tevens één van de oud-spelers die zich aansloot bij het initiatief van Erik Nevland en twee seizoenkaarten aanschafte voor het seizoen 2020/2021. Ook hij stelt in navolging van zijn voormalige ploeggenoot deze kaarten beschikbaar voor het goede doel. FC Groningen TV heeft vandaag – vrijdag 29 mei – om 17.25 uur op FOX Sports 1 een uitgebreid interview met Buijs. 

site_fcgtv_4092e9

In het gesprek met FC Groningen TV vertelt Buijs wat de weken, direct na het stopzetten van de competitie in maart vanwege de coronacrisis, met hem deden. Hij laat weten dat hij zich in de eerste weken van de crisis vooral zorgen maakte om de jonge spelers uit zijn selectie omdat voor hen ineens veel vastigheden wegvielen en hun ontwikkeling plotseling even stil kwam te staan.

Ondanks dat er even niet werd getraind stond een groot deel van de tijd van Buijs wel in het teken van voetbal. Zo kon hij met verschillende geledingen binnen de club nadenken over de toekomst op technisch vlak van FC Groningen. Maar er was ook tijd voor andere zaken. Zo kon Buijs, meer dan voorheen, zijn kinderen bijstaan met het maken van huiswerk.
 
FC Groningen TV wordt om 17.25 uur uitgezonden op FOX Sports kanaal 1. De uitzending wordt om 19.25 uur en 21.45 uur herhaald op kanaal 3. Zaterdag is FCG TV om 17.15 uur, 11.20 uur en 19.30 uur te zien op kanaal 3 en zondag om 09.10 uur op kanaal 3. Kijk voor de exacte tijden op:  https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/
 

Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws