Uitduel met N.E.C. zonder publiek

25 oktober 2021

De competitiewedstrijd van FC Groningen tegen N.E.C., komende zondag in Nijmegen, wordt zonder publiek gespeeld. Vanwege het onlangs instorten van een deel van de tribune in het uitvak van de Goffert, mogen er voorlopig geen mensen het stadion in. Supporters van FC Groningen die een kaartje hadden gekocht voor het uitduel met N.E.C. krijgen hun geld terug. De Trots van het Noorden zal met deze supporters contact opnemen over de wijze van terugbetaling.

NEC-uit

De aftrap in de Goffert is aanstaande zondag 31 oktober om 14.30 uur. Details over wie er zondagmiddag wel of niet in het stadion aanwezig kunnen zijn zoals; officials, bestuurders en media volgen in een later stadium.
 
Voor FC Groningen staat echter eerst nog een andere belangrijke wedstrijd op het programma. De ploeg van hoofdtrainer Danny Buijs treedt woensdagavond in eigen huis aan in het TOTO KNVB-bekertoernooi tegen Helmond Sport. De aftrap in Euroborg is om 21.00 uur.
 
Tickets voor de eerstvolgende thuisduels van FC Groningen zijn te koop via de online ticketshop. Na de bekerconfrontatie met Helmond Sport, ontvangt FC Groningen op zondag 7 november RKC Waalwijk in de Groene Kathedraal. De aftrap van die competitiewedstrijd is om 12.15 uur.

Laatste nieuws