string(9) "claudebot"

Uitbreiding activiteiten met eigen organisatiebureau.

Dinsdag 30 juni 2009 om 14:15

In de 236ste nieuwsbrief namens directie en management gaat algemeen directeur Hans Nijland in op de eerste oefenwedstrijden van het nieuwe seizoen, kondigt hij de oprichting van een eigen organisatiebureau aan, meldt hij een grote opdracht voor FC Groningen Media en maakt hij de presentator van de Open Dag bekend.

“Afgelopen zaterdag hebben we in Bedum de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen gespeeld. Vanavond (dinsdag – red.) speelt de selectie van trainer Ron Jans in Roodeschool tegen een regioteam uit het Eemsmond-gebied. Deze wedstrijd wordt gespeeld in het kader van de overeenkomst die wij eerder dit jaar hebben gesloten met energiebedrijf RWE. De aftrap in Roodeschool  is om 19.00 uur. Bij dit duel zullen de internationals Marcus Berg, Oluwafemi Ajilore, Andreas Granqvist en Tom Hiariej nog ontbreken. De laatste twee sluiten morgen (woensdag – red.) weer aan bij de selectie en Ajilore begint op maandag 6 juli met zijn voorbereiding.”

Geruchten en speculaties
“De berichtgeving rond Berg is dezer dagen enorm. Het is de tijd van de geruchten en speculaties, vooral op veel voetbalsites op internet, en wij zijn dan ook niet van plan daar dagelijks op te reageren. In een weerwil van berichten is het zo dat wij op dit moment er nog steeds vanuit gaan dat Berg zich volgens afspraak op maandag 20 juli in Groningen meldt. Wat er in de tussentijd mogelijk nog gaat gebeuren, is niet te voorspellen. Pas als iets echt concreet wordt, treden wij – zoals te doen gebruikelijk – hierover naar buiten. Tot die tijd concentreren wij ons gewoon op de voorbereiding op het nieuwe seizoen.”

Fanshop
“Tijdens de oefenwedstrijden is een promotiekraam van FC Groningen te vinden. Zoals bekend, neemt de club vanaf dit seizoen de merchandising in eigen beheer. FC Groningen heeft hiervoor Tjisse Zijlstra benoemd tot manager. Hij wordt onder meer verantwoordelijk voor de nieuwe Fanshop in Euroborg. De Fanshop werd bestierd door Twin Life, nog altijd een zeer gewaardeerd sponsor bij de club. De nieuwe Fanshop wordt maandag 6 juli geopend en kent in vergelijking tot voorgaande jaren andere openingstijden, die gelijk zullen liggen aan de openingstijden van de detailhandel. Op maandag is dit van 13.00 uur tot 18.00 uur. Op de overige werkdagen van 10.00 uur tot 18.00 uur. Donderdagavond is het koopavond tot 21.00 uur en op zaterdag is de Fanshop geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.”

Organisatiebureau
“Niet alleen de Fanshop krijgt een nieuw gezicht, FC Groningen breidt haar activiteiten verder uit. De club start met Organisatiebureau FC Groningen een eigen evenementenbureau voor interne en externe partijen en gaat morgen, woensdag 1 juli, officieel van start. In wezen is het Organisatiebureau FC Groningen een verdere uitbreiding op het organiseren van activiteiten. Wij zijn van mening dat wij met de aanwezige professionele kennis en specifieke kwaliteiten ook diensten kunnen aanbieden aan externe opdrachtgevers – zoals sponsors van de club. Wij denken hierbij aan activiteiten als symposia, congressen, beurzen, bedrijfsfeesten en –toernooien. Het volledige persbericht met uitgebreide informatie over Organisatiebureau FC Groningen is elders op deze website te vinden.”

Film Ice Age 3
“Volgende week maandag, 6 juli, heeft de FC Groningen Junior Club haar eerste activiteit tijdens de zomervakantieperiode. Leden van 4 tot en met 12 jaar bezoeken dan de langverwachte bioscoopfilm Ice Age 3. De film draait in bioscoop MustSee Euroborg en begint om 14.00 uur. Leden kunnen maximaal drie  kaartjes bestellen voor het speciale Junior Club tarief van vijf euro per kaartje. Kijk om te reserveren of voor meer informatie op www.fcgroningenjuniorclub.nl.”

De Vuelta
“FC Groningen Media heeft een prachtig contract afgesloten met de Gemeente Assen voor de verzorging van een presentatiekrant en de programmagidsen voor de Vuelta, de Ronde van Spanje. Dit grootse wielerevenement start op zaterdag 29 augustus met een proloog op het TT-Circuit van Assen. Een dag eerder is de ploegenpresentatie van de Vuelta in het centrum van Assen. De huis-aan-huis krant zal een oplage kennen van 205.000 exemplaren en wordt verspreid in de gehele provincie Drenthe. Tevens zullen 40.000 programmagidsen worden gemaakt. Het is een groot compliment voor FC Groningen Media dat de gemeente Assen en een grote sportinstantie als de Vuelta de kwaliteiten en kennis van onze BV erkennen en dat wij een dergelijk opdracht krijgen toegewezen.”

Open Dag
“Tot slot willen wij wekelijks nieuws brengen over de Open Dag. Deze wordt gehouden op zondag 26 juli in en om Euroborg. We zijn nog druk bezig met de complete invulling van het programma, maar kunnen alvast onthullen dat de presentatie dit jaar in handen zal zijn van niemand minder dan Wilfred Genee, tv-presentator van onder meer het discussieprogramma Voetbal International en samen met Johan Derksen columnist bij Eredivisie Live.”

“Tot volgende week.”

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Strijd op het Shuffleboard

1 dag geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

3 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus