Twee verhalen, één bestemming: Corpus den Hoorn

24 november 2021

Michael de Leeuw komt geregeld op de fiets naar de trainingen van FC Groningen. Voorafgaand brengt de spits zijn kinderen naar de opvang om daarna door te gaan richting het TopsportZorgCentrum. De plaats waar de ervaren aanvaller iedere dag werkt aan groei en beter worden. Fre Vogd maakt wekelijks op donderdag de fietstocht vanuit Hoogezand naar Corpus den Hoorn waar hij samen met andere FC Groningen OldStars zijn middag Walking Football beleeft. Twee verhalen, één bestemming. 

Bewegen is goed voor geest en lichaam en daarom doet Fre Vogd wekelijks fanatiek mee met de FC Groningen OldStars tijdens de training Walking Football. Naast voetbal fietst Vogd nog geregeld en trekt hij ook de hardloopschoenen aan. Voor Michael de Leeuw betekent de fietstocht naar Corpus via de kinderopvang qualitytime met zijn twee dochters. Altijd gezellig, een vrolijk begin van de dag.
 
Beide mannen gaan op de fiets richting Corpus den Hoorn, richting nieuw succes. Voor De Leeuw op het veld vertaald in het winnen van wedstrijden, voor Vogd op het veld vertaald in het zo lang mogelijk fit en vitaal blijven. Partner Gazelle ondersteunt FC Groningen onder meer in het maatschappelijke ambitie om bewegingsarmoede tegen te gaan. Bij jong en oud.
 
Groningen is een echte fietsstad. De fiets is het makkelijkste vervoermiddel in de stad en datzelfde geldt in veel van de omringende dorpen. Samen met partner Gazelle wil FC Groningen supporters inspireren nog meer te fietsen dan men in Groningen en de regio al doet. 

Laatste nieuws