Twee extra weken FC Groningen voetbalkamp op Corpus

27 mei 2020 / vandaag

FC Groningen organiseert komende zomervakantie diverse weken het FC Groningen Voetbalkamp. De eerste weken waren binnen korte tijd uitverkocht, waardoor de Trots van het Noorden heeft besloten twee extra weken toe te voegen. Nu is het mogelijk deel te nemen aan de Voetbalkamp-weken van 21 tot en met 24 juli en van 28 tot en met 31 juli op Sportpark Corpus den Hoorn. Wacht niet te lang met aanmelden want vol=vol.

Voetbalkamp 2020 nieuwe versie

FC Groningen organiseert onder de noemer ‘Trainen als een Prof’ de aankomende zomervakantie liefst zes weken een FC Groningen Voetbalkamp op drie verschillende locaties. Vanaf nu is het aanmelden mogelijk voor de twee extra weken op Sportpark Corpus den Hoorn. Daarnaast gaan we de regio in! In de week van 4 tot en met 8 augustus wordt er getraind in Roden bij VV Roden. In de week van 11 tot en met 14 augustus is het sportpark van VV Wildervank het decor voor het FC Groningen Voetbalkamp.
 
Het FC Groningen Voetbalkamp is voor iedere voetballiefhebber tussen de 6 en 14 jaar en is al jaren een groot succes. Gedurende vier dagen verzorgen gediplomeerde trainers van de Trots van het Noorden van 9.30 uur tot 16.00 uur complete voetbaldagen waarbij wordt gewerkt met de visie en oefenstof die ook wordt gehanteerd in de Opleiding van FC Groningen. Iedere dag is er een nieuw trainingsthema waarmee wordt gewerkt, kortom trainingen vol variatie.
 
De trainingen tijdens het FC Groningen Voetbalkamp worden afgewerkt in kleine groepen zodat iedere speler de persoonlijke aandacht krijgt die hij/zij verdient. Deelnemers ontvangen een PUMA voetbalkamptrainingstenue en iedere dag wordt er tussen de middag een gezonde sportlunch verzorgd. Daarnaast zijn er buiten het veld tal van leuke activiteiten. Het FC Groningen Voetbalkamp is de perfecte plaats om je zowel op als naast het veld te ontwikkelen.
 
FC Groningen biedt voor 180 euro vier dagen lang voetbalplezier waarbij er tevens keihard wordt gewerkt aan de voetbalkwaliteiten. De deelnemers keren dagelijks met een glimlach op het gezicht en moegestreden huiswaarts en maken tijden het FC Groningen Voetbalkamp zichtbaar stappen op voetballend gebied en sociaal vlak. Een unieke ervaring die ieder kind wordt gegund! Aanmelden kan eenvoudig via onderstaande link.

Aanmelden FC Groningen Voetbalkamp 

Foto erehaag Zeefuik
Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws