string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Twee Duitse oefentegenstanders toegevoegd aan oefencampagne.

Woensdag 13 juli 2022 om 14:30

FC Groningen speelt in het weekend van zaterdag 23 juli en zondag 24 juli twee extra oefenwedstrijden tegen Duitse tegenstanders. Werder Bremen is op zaterdag 23 juli de tegenstander in Delmenhorst. Een dag later wordt geoefend tegen BW Lohne in Lohne.

20220702GRONINGENPAOKSALONKI088

Werder Bremen promoveerde afgelopen seizoen vanuit de 2. Bundesliga en keert daardoor na een jaar afwezigheid terug op het hoogste niveau. De wedstrijd tegen Werder Bremen wordt gespeeld in Delmenhorst en om 17.00 uur afgetrapt in Stadion Delmenhorst. In eerste instantie zou het duel niet toegankelijk zijn voor FC-supporters, maar na overleg tussen beide clubs en de lokale autoriteiten is het FC Groningen toch gelukt om 400 tickets beschikbaar te krijgen voor FC-supporters.
 
Ticketprijzen zijn door Werder Bremen gesteld op €15,- per stuk. Omwisselen is bij de toegang tot het uitvak in het stadion. FC-supporters kunnen op eigen vervoer afreizen naar Delmenhorst en parkeren in de omgeving van het sportpark. Ticketverkoop start vrijdagochtend (15 juli) 09.00 uur via tickets.fcgroningen.nl en loopt tot uiterlijk donderdag 21 juli 23.59 uur 
 
Een dag na het duel met Werder (zondag 24 juli) is BW Lohne de tegenstander in Lohne, aftrap 13.00 uur. De Duitsers komen uit in de Regionalliga. Ook hier is het FC Groningen na gesprekken gelukt om 400 kaarten beschikbaar te krijgen voor FC-supporters. Net als een dag eerder kunnen FC-supporters op eigen vervoer afreizen richting het Heinz-Dettmer Stadion in Lohne. Tickets zijn €10,- per stuk en zijn te koop via tickets.fcgroningen.nl. De voorverkoop start aanstaande vrijdag (15 juli) 09.00 uur en loopt tot uiterlijk donderdag 21 juli 23.59 uur.
 
Veel oefenduels
Trainer Frank Wormuth verklaarde na het trainingskamp al dat het team is aanbeland in fase 2 van de voorbereiding waarin veel oefenduels worden gespeeld. Vanavond oefent het team in Veelerveen tegen de plaatselijke VV. Aanstaande zaterdag wordt er in Osnabrück om 13.00 uur afgetrapt tegen VfL Osnabrück en zondag staat een oefenwedstrijd in Rolde tegen FC Emmen op het programma, aftrap 14.00 uur.
 
FC-supporters die in Rolde het duel met FC Emmen willen bezoeken wordt nadrukkelijk verzocht voorafgaand online een ticket te kopen via tickets.fcgroningen.nl. Op het sportpark zelf is beperkte verkoop en bestaat de kans dat er aan de kassa geen kaart kan worden gekocht. Koop de tickets online om eventuele teleurstellingen te voorkomen. 

20220709HANNOVER96GRONINGEN010

Gerelateerd nieuws.

16 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard