string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

TRES gaat nieuwe website en webshop voor FC Groningen bouwen.

Maandag 31 augustus 2015 om 12:14

FC Groningen krijgt in januari 2016 een volledig vernieuwde website en webshop. Deze zal in de komende periode in samenspraak met TRES worden gebouwd.

Vorige week werd bekend dat TRES het volledige administratiesysteem achter de online verkoop verder zal ontwikkelen voor FC Groningen. Sinds 2012 heeft het bedrijf uit Heerenveen de website www.fcgroningenseizoenkaart.nl al in beheer. Daarnaast wordt ook de online-kaartverkoop via kaartverkoop.fcgroningen.nl en de Mijn Club-omgeving door TRES verzorgd.
Website
Met ingang van januari 2016 krijgt FC Groningen ook een nieuwe website en nieuwe online fanshop via TRES, waardoor alle online activiteiten gebundeld worden bij één leverancier. De komende maanden worden gebruikt om de wensen van de club om te zetten in een geheel nieuw online platform.
Het betekent dat FC Groningen wat betreft hosting en onderhoud van de website na liefst dertien en een half jaar afscheid zal nemen van BuyWays. De club bedankt BuyWays voor de jarenlange samenwerking. Met TRES wordt een overeenkomst voor de komende jaren gesloten. TRES is sponsor van FC Groningen en mag zich deze periode internetpartner noemen van de Trots van het Noorden.
Platform
Om de fans van FC Groningen online goede service te kunnen bieden, is het noodzakelijk om één logische plek te hebben waar alle informatie, producten en diensten van FC Groningen te vinden zijn. Het is van belang de doelgroep te kennen en herkennen en op maat te kunnen bedienen. Dit vergt een integrale aanpak voor alle online activiteiten van de club. Met het webplatform van TRES zal de integratie van de verschillende onderdelen worden gerealiseerd.
Harmen Visser van TRES: “Bij veel clubs zien we dat online diensten versnipperd zijn over veel platformen. Dat maakt het voor fans niet altijd even makkelijk om bepaalde diensten te vinden. Bovendien is de beheerlast voor de club veel groter en is een consistente uitstraling van de site ver te zoeken, zeker op verschillende apparaten zoals tablet en smartphone. www.fcgroningen.nl wordt de logische plek voor alle fans en zal op zowel mobiel, tablet als op de normale computer alle producten en diensten van de clubs bevatten.”

Gerelateerd nieuws.

19 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard