string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Trainingskamp Oliva met twee oefenduels.

Vrijdag 28 november 2014 om 23:19

FC Groningen reist in januari 2015 voor het derde achtereenvolgende jaar af naar het Spaanse Oliva voor het trainingskamp in de winterstop. Selectie en staf verblijven er van zaterdag 3 tot en met zaterdag 10 januari in het hotel Oliva Nova Golf en spelen, onder voorbehoud, twee oefenduels met Belgische tegenstanders.

Zo ligt in de planning woensdag 7 januari te spelen tegen OH Leuven, dat momenteel zesde staat op het op één na hoogste niveau in België. Twee dagen later, op vrijdag 9 januari, is de wens te oefenen tegen KAA Gent dat op de derde plek in de Belgische hoogste divisie staat. Op vrijdag 16 januari hervat FC Groningen in de Amsterdam ArenA de competitie met een uitwedstrijd tegen landskampioen Ajax.
Trainingskamp 2015
Oliva is gelegen aan de Spaanse oostkust, precies tussen Valencia en Alicante. Het complex van hotel Oliva Nova Golf beschikt onder meer over vier sportvelden, direct grenzend aan het resort.
KAA Gent wordt voor waarschijnlijk voor de derde achtereenvolgende keer oefentegenstander in Spanje. In 2013 verloor de FC met 1-0 en een jaar later werd het 3-3. NAC Breda is deze keer geen tegenstander. Het Belgische OH Leuven is bereid gevonden als ‘sparring partner’ op te treden. Aanvangstijden en locaties van beide duels zullen kenbaar worden gemaakt op het moment dat de wedstrijden definitief worden vastgesteld.

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard