Trainer Buijs beschouwt voor op laatste oefenwedstrijd

5 september 2020

Het Duitse Arminia Bielefeld is zondagmiddag de laatste tegenstander in de voorbereiding op het Eredivisie-seizoen 2020/2021. Het duel wordt om 14.30 uur afgetrapt in het Hitachi Capital Mobility Stadion. Hoofdtrainer Danny Buijs kijkt vooruit naar de krachtmeting met de Duitse tegenstander. 

Bielefeld_zaterdag (2)

Wedstrijdselectie
Buijs heeft twintig spelers geselecteerd voor het duel van FC Groningen met Arminia Bielefeld. De wedstrijdselectie ziet er als volgt uit:
Padt, Bertrams en De Boer; Dankerlui, Van Hintum, Dammers, Itakura, Matusiwa, Lundqvist, Schreck, Robben, El Hankouri, El Messaoudi, D. van Kaam, Postema, Suslov, Van de Looi, El Kharbachi, Haddad en Miguel.

Kaarten
Naast alle seizoenkaarthouders die nog geen kaart hebben, kunnen ook alle FC Groningen clubcardhouders voor de wedstrijd tegen de Duitse Bundesligaclub online 1 toegangskaart per relatienummer aanschaffen. Aangezien de verwachting is dat clubcardhouders voorlopig niet in aanmerking komen voor plaatsen bij competitiewedstrijden, is het oefenduel van zondag een uitgelezen mogelijkheid voor clubcardhouders om het elftal van hoofdtrainer Danny Buijs toch live in het stadion aan het werk te zien. De online kaartverkoop loopt vanaf vrijdagochtend tot aan de aftrap van de wedstrijd. Kaarten bestellen gaat via: https://kaartverkoop.fcgroningen.nl

Bielefeld_zaterdag (1)

Laatste nieuws