TOTO-voorspelling Lindgren: 'Bekerwinst hoogtepunt uit mijn carrière'

6 maart 2021

Rasmus Lindgren speelde in twee periodes 193 wedstrijden voor FC Groningen en scoorde daarin elf keer. De Zweed behaalde maar liefst vier keer Europees voetbal met de Trots van het Noorden en won in 2015 de TOTO KNVB beker. Ook bij Ajax was de voormalig FC-captain succesvol. Morgenmiddag nemen beide ploegen het tegen elkaar op in de Johan Cruijff ArenA. Lindgren doet zijn TOTO-voorspelling en verwacht een taaie wedstrijd.

Lindgren toto-1080x1080

Lindgren kwam op jonge leeftijd van Zweden naar Ajax en speelde het grootste gedeelte van zijn loopbaan in Nederland. Tegenwoordig is de verdediger actief in zijn vaderland bij BK Häcken. Lindgren werd met Ajax kampioen in 2011 en een jaar later kroonde hij zich tot kampioen van Oostenrijk met RB Salzburg. Toch noemt de Zweed het winnen van de TOTO-KNVB beker met FC Groningen in 2015 het hoogtepunt van zijn carrière.

Lindgren verwacht dat het duel tussen zijn voormalige Nederlandse clubs morgenmiddag in Amsterdam eindigt in een gelijkspel en denkt dat de Trots van het Noorden zich terug knokt van een achterstand. Krijgt hij gelijk, of weet jij het beter? 

Gasterra

Laatste nieuws