TOTO-voorspelling Harris Huizingh: 'Punten nodig in race om Europees voetbal'

10 april 2021

Harris Huizingh speelde 313 wedstrijden voor FC Groningen en maakte mooie successen mee in het Oosterpark. Groen-wit zit in zijn hart, al sloot Huizingh zijn loopbaan af in Heerenveen. Met de Friezen was de lange technicus nog actief in de Champions League. Zondag staat de Derby van het Noorden op het programma en Huizingh verwacht drie punten voor zijn FC Groningen. 

210410 - Harris Huizingh visual

Huizingh speelde acht Derby’s van het Noorden namens FC Groningen waarin hij twee keer scoorde. Beide treffers werden gemaakt in het successeizoen 1990/1991 waarin FC Groningen tot in de slotfase van de competitie meestreed om de landstitel. Zijn belangrijkste goal maakte Huizingh uit bij Ajax in 1994 toen FC Groningen in Amsterdam met 2-0 wist te winnen.  
 
Huizingh kwam tot 67 doelpunten voor de Trots van het Noorden waarvan veel met het hoofd. Als goede kopper werd Huizingh vaak in de spits gezet, al vond hij zichzelf meer een nummer 10. De laatste twee jaar speelde Huizingh in Heerenveen, maar zijn hart is nog altijd groen-wit. De Tovenaar van Ter Apel voorspelt dan ook een overwinning voor FC Groningen. Krijgt Huizingh gelijk, of weet jij het beter?  

 

Laatste nieuws