TOTO lanceert 'The Stage' voor supporters

19 februari 2021

Om de stilte in de stadions te doorbreken lanceert TOTO The Stage. The Stage is een platform voor supporters om voetballiederen te delen. Deze competitie biedt voetbalfans en artiesten een podium om hun passie voor de club en/of talent ten toon te stellen.

Waar voetballiederen normaliter sfeer en emotie brengen is het nu al veel te lang stil in de stadions. Daarom biedt TOTO samen met FC Groningen voetbalsupporters de kans om door middel van The Stage hun favoriete club en het voetbal in het algemeen alsnog te supporten.
 
Deelnemers kunnen hun eigen twist aan een bestaand clublied geven óf zelf een geheel nieuw lied bedenken. Na inzending van de video dingt de deelnemer mee naar de hoofdprijs: twee seizoenkaarten voor het seizoen 2021/2022 van in dit geval FC Groningen. Daarnaast zijn er andere mooie voetbalprijzen te winnen en is een groot luisterend publiek gegarandeerd.
 
Sam Depoortere, Business Director van TOTO: “Voetbal is beleving en een clublied is daar onlosmakelijk mee verbonden. Met TOTO The Stage bieden we een podium voor clubs, spelers en supporters om samen hun passie te beleven via eigen voetballiederen. Natuurlijk kan niets op tegen het stadion, maar de energie die nu al loskomt is onbeschrijfelijk.” 
 
De actie loopt van vrijdag 19 februari t/m vrijdag 12 maart en zal zich voornamelijk op toto.nl/fcgroningen en de social media kanalen afspelen.

Laatste nieuws