string(9) "claudebot"

Tot en met maandag gratis toegang voor Excelsior-thuis (beker).

Zondag 01 maart 2015 om 14:04

De verkoop van seizoenkaarten voor 2015/2016 is gestart. Zowel bestaande als nieuwe seizoenkaarthouders kunnen profiteren van diverse voordelen voor vroegboekers. Eenmalig is er bovendien de mogelijkheid een 5 jaarkaart aan te schaffen voor de periode juli 2015 tot en met juni 2020.

Prijzen jeugd flink verlaagd
De kinderen van nu zijn de supporters van de toekomst. Zij moeten kunnen ervaren wat het is om voetbal live in een stadion te zien. Speciaal voor deze categorie hebben wij met ingang van komend seizoen de prijzen verlaagd. Ze krijgen nu € 100,- korting in het gehele stadion!
Voordelen voor vroegboekers
Net als vorig jaar worden vroegboekers beloond. Verlengt u namelijk uw seizoenkaart voor 17 maart, dan krijgt u vrij toegang tot de halve finale in het bekertoernooi, FC Groningen – Excelsior op woensdag 8 april. In de brochure leest u nog enkele redenen waarom het verstandig is uw kaart vroeg te verlengen. Zo krijgt u extra korting op een sjaal en verloten wij weer 20 unieke prijzen.
Eenmalige optie: 5 jaarkaart
Het is ook mogelijk voor de periode juli 2015 tot juni 2020 een 5 jaarkaart aan te schaffen. Hiermee heeft u toegang tot alle wedstrijden van FC Groningen in stadion Euroborg; inclusief beker-, play-off-, vriendschappelijke en Europese wedstrijden. Ook bent u uitgesloten van eventuele prijsverhogingen voor de komende 5 seizoenen. Meer informatie over deze 5 jaarkaart, waarmee u ook ons plan ‘2018, talenten op één’ steunt, vindt u in de brochure.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’