string(9) "claudebot"

Top Sportdag 2018.

Maandag 18 december 2017 om 11:46

Op woensdag 28 februari 2018, in de voorjaarsvakantie, is het weer zover. Dé sportdag die geschikt is voor echt elke sporter!

Heb jij zin om de hele dag te sporten samen met leeftijdsgenoten én topsporters, tijdens clinics gegeven door professionele sporters van verschillende Topsportclubs uit Groningen? Dit is je kans! Valide, verstandelijk beperkte en auditief beperkte kinderen tussen de 8 en 15 jaar zullen samen deelnemen aan vette clinics verzorgd door de toppers van FC Groningen, Abiant Lycurgus, Donar, NIC, GIJS Groningen en GHHC Groningen. Er zal dan ook een tolk aanwezig zijn die ervoor zorgt dat de kids met een auditieve beperking net als de rest maximaal kunnen deelnemen aan de clinics!

Ook kunnen er kinderen (vanaf 8 jaar) met een lichamelijke beperking deelnemen aan de Top Sportdag. Deze deelnemers zullen ingedeeld worden op leeftijd en zullen onder anderen deelnemen aan de clinics zitvolleybal, rolstoelbasketbal, rolstoelhockey en zelfs rolstoelrugby! Deze sporten worden ook dit jaar weer aangeboden door Stichting BEA.

Inschrijven

Kan jij nou niet wachten om deel te nemen aan deze dag? Dan kun jij je vanaf nu kosteloos inschrijven voor de Top Sportdag!
En dan zien we jou woensdag 28 februari  2018 bij de ACLO in Groningen. Je deelname is geheel gratis.
Wees er snel bij, want vol is vol! TOT DAN!

Gerelateerd nieuws.

6 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’