string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Tom Hiariej gevolgd bij Pro Evolution Soccer toernooi.

Woensdag 23 september 2009 om 14:16

In de achtste aflevering van FC Groningen TV is vanavond (woensdag) onder meer aandacht voor aanvoerder Koen van de Laak, die tegen Willem II zijn honderdste competitiewedstrijd in het shirt van FC Groningen speelde.

Verder in de uitzending, die vanaf 18.15 uur is te zien via Eredivisie Live, een weerzien met Mariano Bombarda, die afgelopen vrijdag in Tilburg aanwezig was bij de competitiewedstrijd tussen zijn beide voormalige clubs.
Terugblik
Daarnaast een terugblik op de historie van de wedstrijd FC Groningen – Vitesse, die komende zondag in Euroborg op het programma staat.
FC Groningen TV volgde Tom Hiariej, die onlangs deelnam aan een Pro Evolution Soccer toernooi in Huis de Beurs in Groningen.
Portret
Tot slot is er een portret te zien van Henk Hellinga, die in 1956 bij GVAV speelde. Hij ging daarna naar Nieuw Guinea om onlangs voor het eerst in jaren weer terug te keren bij een wedstrijd van FC Groningen. Hij zag voor het eerst Euroborg en ontmoette diverse mensen.
Supportersvraag
De redactie kan nog steeds benaderd worden voor een supportersvraag. Per e-mail kan een prangende vraag worden gestuurd, bestemd voor spelers, staf of iemand uit de organisatie van FC Groningen. De persoon met de meest originele of boeiende vraag wordt uitgenodigd om die vraag voor de camera te komen stellen. De e-mail met de vraag kan gestuurd worden naar fcgroningentv@fcgroningen.nl. Uiteraard moeten naast de vraag ook de naam en contactgegevens worden vermeld.
Via website
Er wordt nog steeds gewerkt aan de technische mogelijkheid de uitzendingen van FC Groningen TV ook via deze website aan te bieden. Vooralsnog is de club hierbij mede afhankelijk van de Eredivisie CV, die centraal de faciliteiten hiervoor regelt. Dit proces loopt vertraging op, maar FC Groningen hoopt zo snel mogelijk over deze service te kunnen beschikken.
FC Groningen TV wordt vanavond om 23.15 uur herhaald en op donderdag om 12.00 uur. Op zaterdag en zondag zijn er herhalingen om 9.50 uur en op zaterdag nog eens om 16.20 uur.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’