Timo Edens als Junior Reporter.

Maandag 25 september 2017 om 14:38

Bij een thuiswedstrijd van FC Groningen is er een Junior Reporter aanwezig om verslag te doen van de wedstrijd. Afgelopen zondag was het de beurt aan Timo Edens. Lees verder voor zijn wedstrijdverslag.

1e helft:
Veel passes waren slecht, maar wel een aantal goede kansen. Ook voor FC Twente waren er een aantal kansen. Goede kans FC Twente en slecht verdedigd van FC Groningen. FC Twent maakt nog bijna een eigen doelpunt. FC Groningen heeft een grote kans, maar het was buitenspel. Een aantal goede aanvallen van FC Groningen. Met één hele grote kans voor Mahi. Aan het einde van de eerste helft een gele kaart voor Mike te Wierik.

Tussenstand 0-0

2e helft:
De tweede helft begint goed voor FC Groningen, want FC Groningen scoort. Oussama Idrissi scoort namens de FC met zijn hoofd. FC Twente krijgt daarna een aantal kansen. Padt schiet de bal uit, maar Veldwijk kan er net niet bij. Grote kans van FC Groningen. De scheidsrechter geeft een gele kaart aan een speler van FC Twente. In de 70e minuut wordt er bij beide teams gewisseld. Jesper Drost komt er in voor Ritsu Doan en bij FC Twente komt Hadouni voor Slagveer in de ploeg. Zes minuten later komt Tom van Weert in de Ploeg voor Lars Veldwijk. Even later wisselt FC Twente.
In de 82e minuut krijgt Etienne Reijnen een grote kans en niet veel later Juninho Bacuna. Iets voor tijd krijgt FC Twente nog een grote kans. FC Groningen wint met 1-0!

Beste speler: Oussama Idrissi