string(9) "claudebot"

Tibbling, Van der Velden, Nevland en De Leeuw in FCG TV.

Donderdag 16 april 2015 om 11:23

FC Groningen TV kijkt met onder anderen Ron Jans, Erik Nevland en Evgeniy Levchenko vooruit naar de bekerfinale tegen PEC Zwolle. Daarnaast is er een voorbeschouwing op de wedstrijd van zaterdag tegen Willem II met Erwin van de Looi.

Afgelopen maandag was er een zeer succesvolle benefietavond in Autoborg voor Make-A-Wish Nederland. Het door het Organisatiebureau van FC Groningen georganiseerde evenement leverde ruim 80.000 euro op. Er waren diverse speciale gasten naar Autoborg gekomen zoals oud-spelers Erik Nevland en Evgeniy Levchenko, maar ook voetbalkenners zoals Pierre van Hooijdonk, Kees Jansma en Evert ten Napel. Met hen keek FCG TV alvast vooruit naar de bekerfinale van zondag 3 mei.
Tegenstander in de bekerfinale is PEC Zwolle. Dinsdagavond was er alvast een ‘kleine generale’ tussen de Beloften van FC Groningen en PEC Zwolle. De FC won met 1-0 dankzij een doelpunt van Juninho Bacuna. FCG TV heeft een samenvatting van het duel en sprak meteen met Ron Jans over de voor hem zeer speciale wedstrijd op 3 mei.
Na de 3-0 zege op Excelsior won de FC afgelopen zondag in de eigen Euroborg met 3-2 van SC Cambuur. FCG TV blikt terug op dat duel met Simon Tibbling, Nick van der Velden en Michael de Leeuw. Daarnaast is er een vooruitblik op de ontmoeting met Willem II van komende zaterdag met trainer Erwin van de Looi.
FC Groningen TV wordt donderdag om 18.00 uur uitgezonden op Fox Sports Eredivisie kanaal 1.  De uitzending wordt donderdagavond om 20.30 uur, 22.00 uur en 00.30 uur herhaald op kanaal 1 en om 19.00 uur, 21.30 uur en 23.00 uur op kanaal 3. Vrijdag is FCG TV om 14.30 uur te zien op kanaal 3 en om 15.30 uur op kanaal 1.
FC Groningen TV is elke zaterdag vanaf 15:30 uur ook te zien op OOG TV en via Ziggo kanaal 40 en KPN, Telfort en XS4All kanaal 622. De uitzending wordt doorlopend herhaald tot zondagochtend 9.00 uur.
De items uit FC Groningen TV zijn na de reguliere uitzendingen ook te zien op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op het YouTube-kanaal van FC Groningen TV: www.youtube.com/fcgroningentvVolg FC Groningen TV ook op Twitter via www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Strijd op het Shuffleboard

2 dagen geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

4 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus