string(9) "claudebot"

Tibbling, Padt, Hateboer en Roorda in FCG TV.

Vrijdag 11 december 2015 om 12:24

FC Groningen TV kijkt vanavond terug op de ontmoeting met Sporting Braga en de Europese campagne van FC Groningen met Sergio Padt, Simon Tibbling en Hans Hateboer. Daarnaast is er een vooruitblik op de wedstrijd van komende zondag tegen Feyenoord.

FC Groningen sloot gisteravond de Europa League af met een 0-0 gelijkspel tegen Sporting Braga. De FC eindigde zo met twee punten uit zes wedstrijden als laatste in de poule. FCG TV kijkt terug op het duel met Sergio Padt, Simon Tibbling en Hans Hateboer. Daarnaast laat het drietal weten wat zij hebben geleerd van de zes Europese duels van de afgelopen maanden.
Begin januari gaat FC Groningen op trainingskamp naar het Spaanse Costa Ballena, gelegen in de provincie Cádiz nabij Jerez de la Frontera. Teammanager Bas Roorda vertelt in FCG TV waarom voor deze locatie is gekozen en wat FC Groningen daar te wachten staat.
Komende zondag komt Feyenoord op bezoek in Euroborg. Het is de 37e keer dat beide ploegen in de eredivisie tegen elkaar spelen in Groningen. De balans in de vorige 36 ontmoetingen slaat nipt in het voordeel uit van FC Groningen. FCG TV duikt in de historie van FC Groningen-Feyenoord en blikt vooruit naar zondag met Padt, Tibbling en Hateboer.
FC Groningen TV wordt vrijdag om 18.15 uur uitgezonden op Fox Sports Eredivisie kanaal 1. De uitzending wordt vrijdagavond om 22.45 uur herhaald op kanaal 3 en 0.15 uur op kanaal 5. Zaterdag is FCG TV te zien om 15.15 uur op kanaal 1 en om 17.00 uur op kanaal 5.
FC Groningen TV is elke zaterdag vanaf 15:30 uur ook te zien op OOG TV en via Ziggo kanaal 40 en KPN, Telfort en XS4All kanaal 622. De uitzending wordt doorlopend herhaald tot zondagochtend 9.00 uur.
De items uit FC Groningen TV zijn na de uitzendingen ook te zien op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op het YouTube-kanaal van FC Groningen TV: www.youtube.com/fcgroningentvVolg FC Groningen TV ook op Twitter via www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

6 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’