string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Tibbling en veel goals in laatste FCG TV.

Donderdag 21 mei 2015 om 07:49

FC Groningen TV heeft donderdagavond in de laatste aflevering van dit seizoen een gesprek met Simon Tibbling die met Jong Zweden volgende maand meedoet aan het EK onder-21. Daarnaast is er een seizoenoverzicht en laat FCG TV nog een keer de mooiste doelpunten zien van het succesvolle afgelopen seizoen.

Voor Simon Tibbling is het voetbalseizoen nog niet voorbij. De Zweedse middenvelder doet volgende maand met Jong Zweden mee aan het EK onder-21. FCG TV stapt met Tibbling op de fiets en heeft met hem in het centrum van Groningen een gesprek over het afgelopen halfjaar in Groningen en het EK waar Zweden zich kan kwalificeren voor de Olympische Spelen van 2016 in Rio de Janeiro.
Omdat het de laatste aflevering is van dit seizoen, kijkt FCG TV nog eens terug naar de voor FC Groningen zeer succesvol verlopen jaargang. Alle hoogtepunten komen voorbij inclusief de mooiste doelpunten van onder anderen Michael de Leeuw, Tjaronn Chery, Albert Rusnak en Yoëll van Nieff.
De laatste reguliere uitzending van FC Groningen TV van dit seizoen wordt donderdag om 18.00 uur uitgezonden op Fox Sports Eredivisie kanaal 3.  De uitzending wordt donderdagavond om 19.30 uur, 23.00 uur en 0.30 uur op kanaal 3. Vrijdag is FCG TV om 9.00 en 16.00 uur te zien op kanaal 1 en om 14.30 uur op kanaal 3 en zondag om 16.15 uur op kanaal 3.
FC Groningen TV is elke zaterdag vanaf 15.30 uur ook te zien op OOG TV en via Ziggo kanaal 40 en KPN, Telfort en XS4All kanaal 622. De uitzending wordt doorlopend herhaald tot zondagochtend 9.00 uur.
De items uit FC Groningen TV zijn na de reguliere uitzendingen ook te zien op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op het YouTube-kanaal van FC Groningen TV: www.youtube.com/fcgroningentvVolg FC Groningen TV ook op Twitter via www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

4 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’