string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Thuisduels C1 en D1.

Woensdag 15 september 2010 om 12:13

Vijf van de zes jeugdteams van FC Groningen/Cambuur komen morgen voor de competitie in actie. Op Corpus zijn er twee thuiswedstrijden. Om 10.30 uur ontvangt FCG D1 koploper FC Zwolle D1. Beide ploegen wonnen vorig weekeinde hun wedstrijden. Zo trok de ploeg van trainer Hugo met 3-4 aan het langste eind in de wedstrijd tegen NEC/FC Oss. FCG C1, koploper in de Eerste Divisie C, speelt tegen FC Utrecht C1. Het duel begint om 12.15 uur. Afgelopen zondag won de ploeg van trainer Holband in Amsterdam met liefst 3-0 van Ajax.
De eerste uitmatch van de dag is voor FCG D3 dat afreist naar Sneek voor het treffen met LSC 1890 D1. Aanvang is 10.45 uur. FCG is een van de koplopers terwijl de Friezen momenteel de rode lantaarn dragen. FCG C3 komt vanaf 12.30 uur in actie tegen FC Utrecht C2. Beide ploegen staan op een gewonnen en een verloren wedstrijd en staan derhalve in de middenmoot.
Tenslotte is er het duel tussen De Graafschap A1 en FCG A1. Na het gelijkspel van het vlaggenschip van de RVO tegen Feyenoord/Excelsior voert de ploeg van trainer Paul Raveneau samen met Sparta Rotterdam A1 de ranglijst in de Nike eredivisie aan. Overigens heeft FCG A1 in de laatste drie confrontaties met de Gelderse ploeg in Doetinchem geen zege weten te behalen. Aftrap van dit duel is 14.30 uur.
Klik hier voor een uitgebreide voorbeschouwing
De voetbalzaterdag begint op deze website om ongeveer 10.00 uur.

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

4 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’