string(9) "claudebot"

Thuisduel Jong FC Groningen naar dinsdagavond.

Maandag 26 april 2010 om 09:41

De wedstrijd tussen de Beloften van FC Groningen en Sparta Rotterdam is verplaatst van vanavond naar morgenavond, dinsdag 27 april en wordt dan om 18.30 uur gespeeld op Sportpark Corpus den Hoorn.

Reden van de verplaatsing is het feit dat Helmond Sport afgelopen vrijdag de play-offs in de Jupiler League bereikte. Het eerste elftal komt maandagavond in actie en daardoor wordt een wedstrijd van Jong Helmond Sport verplaatst. Aangezien alle duels die nog van belang zijn voor degradatie en het kampioenschap in de voorlaatste en laatste speelronde op hetzelfde moment dienen aan te vangen, heeft de KNVB diverse wedstrijden van maandag naar dinsdag verplaatst.
De ploeg van Erwin van de Looi speelt nu dus dinsdagavond de laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen koploper Jong Sparta Rotterdam. Het duel begint om 18.30 uur op Sportpark Corpus den Hoorn. De toegang is dinsdag 27 april gratis. Op maandag 3 mei staat de laatste competitieronde gepland en wordt door Groningen de uitwedstrijd tegen Jong Vitesse/AGOVV gespeeld.

Gerelateerd nieuws.

17 uur geleden

Strijd op het Shuffleboard

20 uur geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

3 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus