string(9) "claudebot"

Themabijeenkomst van het Amateurconvenant zeer geslaagd.

Donderdag 29 november 2012 om 11:17

De themabijeenkomst van het Amateurconvenant was afgelopen maandag een groot succes. Meer dan 150 bestuurders van verschillende convenantpartners waren getuige van deze informatieve en gezellige avond.

Tijdens deze bijeenkomst stond het thema “oefenwedstrijden tegen FC Groningen” centraal. Het Amateurconvenant wil de aangesloten clubs de mogelijkheid bieden om oefenwedstrijden tegen de FC te organiseren. Afgelopen maandag werden de  mogelijkheden en voorwaarden van het spelen van een wedstrijd duidelijk
Robbert Klaver trapt af
Het aanwezige publiek luisterde aandachtig naar de introductie van commercieel directeur Robbert Klaver en het kernverhaal teammanager van  Bas Roorda (teammanager) en Matthias Mulder (Publieks- en veiligheidscoördinator). Diverse zaken passeerden de revue. Eén van deze waren  eisen van de technische staf. BBFreestyle zorgde, tussen de presentaties door, voor het nodige entertainment.
Afsluitende borrel
Na afloop van de presentaties was er de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Dit alles in een informele sfeer onder het genot van een hapje en een drankje in de Essent Lounge. Er kan worden teruggekeken op een geslaagde avond.

Gerelateerd nieuws.

18 uur geleden

Strijd op het Shuffleboard

21 uur geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

3 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus