string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Texeira: ‘We gingen voor de winst’.

Zondag 19 augustus 2012 om 15:52

David Texeira zorgde zondag in Euroborg voor de enige Groningse treffer en werd tevens uitgeroepen tot Essent Man of the Match. Echt gelukkig was de spits niet met het resultaat, al gaf zijn uitverkiezing hem vertrouwen.

“Thuis in Euroborg willen we altijd drie punten halen en daar gingen we vanmiddag ook weer voor. Als dat niet lukt, is dat teleurstellend,” aldus de Uruguayaan. “Waar het verschil tussen de eerste helft en de tweede helft vandaan kwam, weet ik niet. We misten het geluk, maar konden ook geen goed uitgespeelde kansen creëren.”
Essent Man of the Match
Het publiek waardeerde de tomeloze inzet van de Uruguayaan en bekroonde hem tot Essent Man of the Match “Dat is goed voor mijn vertrouwen. Het is fijn te merken dat de supporters mij steunen en voor een spits is het belangrijk te scoren. Vandaag stond ik op de goede plek bij de tweede paal.”
Het feit dat Texeira daar opdook, heeft te maken met zijn positie in het elftal. De aanvaller speelde de laatste wedstrijden aan de linkerkant. “Het is wennen,” beaamt Texeira. “Ik ben geen echte linksbuiten, maar probeer het op een goede manier in te vullen. Ik doe mijn best voor het team en ben blij dat ik op dit moment in de basis elf sta.”

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’