string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Texeira, Van Dijk en Bacuna in FCG TV.

Vrijdag 16 september 2011 om 10:35

FC Groningen TV toont vanavond een portret van David Texeira. Verslaggever Joep Hinrichs had afgelopen week een leuk gesprek met Texeira waarvan vanavond het resultaat is te zien, gecombineerd met speciale beelden gemaakt tijdens de wedstrijd tegen sc Heerenveen.

Leandro Bacuna en Virgil van Dijk waren onlangs namens FC Groningen te gast bij de Martini Sport Beurs in Sportcentrum Kardinge. Bacuna en Van Dijk lieten daar zien niet alleen goed te kunnen voetballen. Ze kregen een basketballclinic van GasTerra Flames-coach Hakim Salem en dubbelden met oud-toptennissers Raemon Sluiter en John van Lottum. Zowel Salem als Sluiter en Van Lottum waren onder de indruk van de capaciteiten van de twee jonge FC’ers.

FC Groningen is gisteren een campagne gestart om supporters twee tribunenamen te laten kiezen in Euroborg. Directeur Hans Nijland legt in FCG TV uit hoe de verkiezing in z’n werk gaat.

Uiteraard wordt er in FC Groningen TV ook vooruit gekeken naar het duel van komende zaterdag in Euroborg tegen Excelsior.

FC Groningen TV wordt vanavond om 17.55 uur uitgezonden op Eredivisie Live 1. Het programma wordt om 23.25 uur herhaald. Op Eredivisie Live 2 zijn er herhalingen om 18.50 uur en 22.55 uur. Zaterdag wordt FCG TV om 14.10 uur herhaald op EL1.

De items uit FC Groningen TV zijn ook te zien op internet: op deze site via www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube: www.youtube.com/fcgroningentv. Volg FC Groningen ook op Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’