string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Texeira: ‘Lang op dit moment gewacht’.

Zondag 24 november 2013 om 17:17

David Texeira maakte voor het eerst sinds 17 augustus van dit jaar weer eens minuten in het eerste van FC Groningen. De Uruguayaan kwam een kwartier voor tijd als invaller in het veld en had in de laatste minuut van de wedstrijd het winnende doelpunt op zijn schoen.

De inzet van de spits verdween naast het doel waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-0 gelijkspel. Texeira hield dan ook een dubbel gevoel over aan het duel met PEC Zwolle. “Ik heb twee maanden niet kunnen spelen vanwege een blessure aan mijn lies, dan is het logisch dat ik blij ben dat ik weer terug ben in de wedstrijdselectie en vandaag heb mogen invallen,” zegt Texeira. “Ik heb lang op het moment gewacht dat ik weer inzetbaar was en het team kon helpen.”
Net naast
De spits hielp zijn ploeg bijna aan drie punten. Zijn schot in de laatste minuut van de wedstrijd ging echter centimeters langs de verkeerde kant van de paal. “Een grote teleurstelling want een doelpunt had de drie punten opgeleverd. Dan hadden we de wedstrijd sowieso gewonnen.”
Texeira vond dat FC Groningen met een punt te weinig heeft gekregen. “Een punt thuis tegen Zwolle is te weinig. We hadden hier drie punten moeten pakken, ook met het oog op onze positie op de ranglijst. Zeker in de eerste helft hebben we voldoende kansen gekregen, maar hebben we het niet afgemaakt. Ook dat is voetbal. Je moet de kansen die je creëert uiteindelijk wel afmaken.”

Gerelateerd nieuws.

17 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard