Texeira, Jones en Leuvenkamp in FCG TV

9 december 2011

(update) De uitzending van FC Groningen TV is vanavond wellicht nog niet om 17.55 uur beschikbaar. In dat geval volgt een herhaling van de uitzending van afgelopen dinsdag en is de uitzending van 23.00 uur actueel. De uitzending zal in ieder geval aan het begin van de avond beschikbaar worden gemaakt op YouTube.

David Texeira en Matias Jones gaan vanavond chillen in FC Groningen TV. De twee Uruguyanen van FC Groningen bezoeken de koffie- en theespeciaalzaak Simon Lévelt in de Zwanestraat in Groningen waar ze op zoek gaan naar Mate, de nationale drank van Uruguay.

FC Groningen supporter Jos Leuvenkamp kijkt in het kader van 40 jaar FC Groningen terug op het eerste half jaar in Euroborg. De FC was na de verhuizing naar de Groene Kathedraal in de eerste maanden van 2006 onoverwinnelijk in Euroborg en reikte zelfs tot de finale van de play-offs om de voorronde van de Champions League. Woensdag werd in Wolff een Pro Evolution Soccer toernooi georganiseerd voor Kids United. De winnaar mocht het opnemen tegen Maikel Kieftenbeld. Donderdag organiseeerde RWE/Essent, samen met de provincie en gemeente Groningen, de E-DRIVE: een GroenToer door Groningen met prominenten in elektrische auto’s. Aansluitend werd in Euroborg een oplaadpunt voor elektrische auto's aan FC Groningen directeur Hans Nijland aangeboden. Zondag gaat FC Groningen op bezoek bij concurrent Vitesse. De ploeg uit Arnhem heeft drie punten meer dan de FC en dus is er sprake van een echte zes-punten wedstrijd. FCG TV blikt vooruit met aanvoerder Petter Andersson.
FC Groningen TV is vanavond om 17.55 uur te zien op Eredivisie Live 2. De herhaling op EL 2 begint om 23.00 uur. De items uit FC Groningen TV zijn ook terug te zien op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv en op YouTube: www.youtube.com/fcgroningentv Volg FC Groningen TV op Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv

Laatste nieuws