Ook maandag weer goed gevuld uitvak bij PEC Zwolle

26 april 2019

Vanmiddag, vrijdag 26 april, gingen de teruggegeven tickets in de verkoop voor het restant van PEC Zwolle – FC Groningen, dat maandagavond 29 april om 20.00 uur wordt gespeeld. In de 56ste minuut werd het duel afgelopen woensdag wegens aanhoudend onweer bij een 1-2 tussenstand gestaakt. Maandag zullen 452 FC Groningen-fans aanwezig zijn bij de resterende 34 minuten van het duel.

De vertrektijd van de FanTour op maandag 29 april is 17.30 uur. Omwisselen voor de autocombi (CAR) is maandag vanaf 19.00 uur bij het gastenvak van het stadion van PEC Zwolle.
LET OP: Het is noodzakelijk de NIEUWE aanrijroute vanuit de bevestigingsmail te volgen richting het stadion.

Uitspeelvoorwaarden
Maandag 29 april wordt onder leiding van scheidsrechter Martin van den Kerkhof om 20.00 uur de wedstrijd in het MAC3Park in Zwolle hervat. Op dat moment zullen in principe dezelfde 22 spelers binnen de lijnen staan als afgelopen woensdag. Alleen met een door een KNVB-arts geverifieerde doktersverklaring kan worden afgeweken van de beginopstelling.

Beide clubs hebben nog drie wisselmogelijkheden en mogen hun reservespelers nog wel aanpassen. Ludovit Reis is door zijn automatische schorsing van één duel niet inzetbaar. Hij zal mogelijk in actie komen op maandagmiddag 29 april als een combinatieteam van het eerste elftal en de Beloften om 13.30 uur in Almere aftrappen tegen de reserves van Almere City FC.

Trainingsprogramma
Op zaterdag traint de eerste selectie om 10.30 uur op Sportpark Corpus en Hoorn en zondagmiddag 28 april om 14.30 uur. Op woensdag 1 mei en donderdag 2 mei staan veldtrainingen gepland. Op vrijdag 3 mei wordt er indoor getraind. Na een lang weekend begint de voorbereiding op FC Groningen – Fortuna Sittard (van zondag 12 mei) vervolgens op woensdag 8 mei om 16.45 uur op Corpus den Hoorn.

Laatste nieuws